fbpx

/ Infonurk / Pressiteated / Pressiteade: Noorteorganisatsioonid kutsuvad noori üles Eesti tuleviku üle mõtlema

Eesti Noorteühenduste Liit;
Eesti Õpilasesinduste Liit;
Eesti Üliõpilaskondade Liit
22. aprill 2009
ÜHISPÖÖRDUMINE

Noorteorganisatsioonid kutsuvad noori üles Eesti tuleviku üle mõtlema

Eesti Noorteühenduste Liit, Eesti Õpilasesinduste Liit ja Eesti Üliõpilaskondade Liit kutsuvad üles kõiki noori osalema Minu Eesti mõttetalgutel. Noorte aktiivne osalus annaks olulise impulsi kodanikuühiskonna arendamiseks Eestis, leiavad esindusorganisatsioonid.

Noored moodustavad suure osa ühiskonnast ning tulevikus jääb Eesti elu edendamine just nende kanda – seetõttu on noorte osalus ja panus 1. mail toimuvatesse mõtetalgutesse ülioluline.

Tänane ühiskond on sattunud mõttelisse kriisi ning me vajame uusi ja värskeid ideid, et keerulisest olukorrast välja tulla. Läbi ühise mõtlemise ja hiljem tegevuste elluviimise saavad noored anda oma panuse kodumaa arenguks ning võrdselt teiste ühiskonnagruppidega kaasa rääkida. Noorteorganisatsioonid näevad Minu Eestis positiivset näidet kodanikualgatuse jõust, mille abil on võimalik lahendada väljakutsed, millega riik tegeleda ei jõua või ei soovi.

Noorteühendused kutsuvad üles kõiki õpilasi, üliõpilasi ja hingelt ennast noorena tundvaid inimesi 1. mail üheskoos kaasa mõtlema.

Noorteühendused usuvad, et noored saavad oma värskuse ning loomingulisusega anda mõttekodade töösse olulise panuse.
Noortel ei ole ükskõik Eesti tulevikust ning üheskoos saame Eesti elu paremaks muuta ning probleemidele lahendused leida.

Lisainfo:
Meelika Jürisaar
Eesti Noorteühenduste Liit
Avalike suhete spetsialist
Tel: 50 41 258
E.mail: meelika@enl.ee 

 

 

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status