fbpx

/ Infonurk / Muu / ENL pälvis tunnustust Toompeal kodanikuühiskonna aasta tegijate auhinnaüritusel

 

Kodanikeühenduste liit EMSL ja riigikogu esimees Ene Ergma andsid täna Toompea lossis üle 2009. aasta kodanikuühiskonna aasta tegijate auhinnad.

“14. korda toimuvale konkursile esitati tänavu 41 kandidaati, kelle seast valis EMSLi nõukogu aasta kodanikuühenduseks Pärnu Vabahariduskeskuse, aasta äriühinguks ASi Uniprint, aasta avaliku võimu esindajaks valitsuse infonõuniku Hille Hinsbergi, aasta missiooniinimeseks Oudekki Loone ning aasta teoks kodanikuühenduste aktiivse tegutsemise mulluste kohalike valimiste ajal,” kirjutab Postimees online.

Valimiseelsete tegevuste eest said tunnustust Eesti Noorteühenduste Liit, ENLi liikmesorganisatsioon Eesti Väitlusselts ja varivalimiste korraldamisel ENLi hea partner olnud Tartu Noortevolikogu.

“Tänavusi auhinnasaajaid ühendab see, et loomulikult on nad head, helged ja erakordsed inimesed ning organisatsioonid, ent samas on nende tehtav niisugune, millega saab soovi korral hakkama igaüks,” põhjendas Postimehele laureaatide valikut EMSLi juhataja Urmo Kübar.

«Need inimesed on otsustanud oma erialaseid teadmisi, energiat ja talenti kasutada selleks, et muuta elu paremaks sadade ja tuhandete teiste jaoks ning sellisena on nad eeskujuks kogu ühiskonnale. Nad tõestavad ilmekalt, et hea kodanik saab olla igaüks, sõltumata oma töökohast, vanusest või jõukusest – vaja on tahtmist ja hoolivust,» lisas ta.

Loe Postimehest 8. veebruari artiklit ja 9. veebruari artiklit.

EMSLi galerii sündmusest

 

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status