/ Noored Kooli ootab kandideerimisavaldusi 4. lendu

 

\"\"

 

 

Miks on ülikoolide parimad õppurid, säravad tudengiaktivistid, hakkajad ettevõtjad, paljulubavad noored teadlased ja teised lennukad noored loobunud traditsioonilisest karjäärist ja tulnud kaheks aastaks Noored Kooli programmi?

Enne, kui edasi loed, vaata seda videot! 

Igal aastal valitakse Noored Kooli programmi 15-20 võimekat ja tegusat noort ning pakutakse neile ainulaadne väljakutse. Kaks aastat õpetavad programmis osalejad koolis, kus mõjutavad otseselt iga oma õpilase arengut ning läbivad samal ajal õpetamis- ja juhtimisoskuste koolituse.

Töö ei pea olema igav ja noor ei pea ootama aastaid, et saada reaalne juhtimiskogemus. Töö peaks olema midagi põnevat, väljakutsuvat, arendavat ja midagi, mis aitab maailma paremaks muuta.

Kahe aasta lõppedes on programmis osalejate järgmine samm nende endi teha – kes oskab edukalt kaasata klassitäit teismelisi, suudab väga paljut. Tuginedes aga otsesele koolikogemusele ning uuel tasemel oskustele ja teadmistele, saavad Noored Kooli vilistlased eri elualadelt panustada laiematesse muutustesse hariduses.

Kandideerimisavaldusi oodatakse 8. märtsini! Korraldajad julgustavad kandideerima!

Vaata edasi www.nooredkooli.ee!

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status