fbpx

/ Infonurk / Muu / Tegusad Eesti Noored kutsuvad linna lilleliseks tegema!

29. mail toimub Tallinnas üritus Linn Lilleliseks, mida korraldab MTÜ Tegusad Eesti Noored. Üritust korraldatakse juba neljandat aastat järjest ning seekord on toimumispaigaks valitud Tallinna Loomaaed. Projekti eesmärgiks on ühendada tava- ja erivajadustega noori: kokkusaamise raames tutvutakse ja tehakse üheskoos heakorratöid.

Ürituse Linn Lilleliseks korraldamise mõte sündis 2006. aastal TEN’i 10. Regionaalsessioonil Tallinnas ning juba 2007. aasta kevadel tehti idee ka teoks. Sellest ajast saadik teevad erivajadustega ja tavanoored igal kevadel ühiselt korda ühe pealinna pargi. 2008. aastal said lilleliseks ka Tartu ja Pärnu. Sel aastal on formaat uuenenud- pargi asemel tehakse kauniks loomaaed.

Tegevus toimub üritusel rühmades ning kordineerijateks on kogenud grupijuhid. Esmalt mängitakse tutvumismänge ning ehitatakse rühmad ühtseks, seejärel korrastatakse üheskoos loomaaeda (kavas on erinevad haljastustööd). Hiljem süüakse ühiselt lõunat ja nauditakse korras ümbrust. Heade mälestuste jäädvustamise eest hoolitsevad fotograafid ja videotiim.

Üritus on kõigile tasuta.

Osalejatele:

1) Osalejateks ootame noori vanuses 15-26 a.
2) Töötegijate arv on piiratud 35 inimesega ning seetõttu saavadki osalisteks just 35 kiiremat registreerujat.
3) Kaasa tasub võtta väga hea tuju ja töötahe.

Registreerimine toimub 21. maini (või kuni kohti jätkub) aadressil http://www.ten.ee/linnlilleliseks2010

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status