fbpx

/ Infonurk / Muu / Keila Roherock seab ausse head bändid ja tervislikud eluviisid

4. septembril kell 12:00-22:00 toimub Keila Lauluväljakul tasuta perepäev “Roherock – terves kehas terve vaim”.

 

 

 

Roherock toimub sel aastal juba kolmandat korda. Eelmistel kordadel on olnud südameasjaks väärtustada keskkonda ja liiklusohutust. 2010.a. toimuva Roherocki eesmärgiks on väärtustada tervislikke eluviise. Tervislike eluviiside ja väärtuste hulka kuuluvad Eesti toit ja kodus valminud söök ning jook, liikumine värskes õhus, vaimse ja füüsilise heaolu eest hoolitsemine; hoolimine ja tegelemine laste ja noortega, pereväärtuste hoidmine.

Perepäeval toimuvad sportlikud võistlused, ettevõtmised ja jagatakse infot. Roherocki meeskond on koostanud voldiku, kus on infot 9 tervise- ja matkaraja kohta Harjumaal – mida nendes teha saab, kaart ja kontaktid. Voldiku saab Roherockilt tasuta. Samuti on tervisliku toidu retseptivõistlus, lasteala, laat, fotojaht, näitus, noorteinfo telk jne.

Lisaks erinevatele tegevustele astuvad üles bändid: Zetod, The Nymph, X-Panda, Spaiks, Our Story, Frau Moses, Peachpuff.

Loe lähemalt: www.roherock.ee

 

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status