fbpx

/ Infonurk / Muu / Kas sinus on tulevikuliidri potentsiaali? Osale noortevahetusel!

Eesti Noorteühenduste Liit kuulutab välja konkursi leidmaks osalejaid projekti “The Future Global Leaders”, mida koos ENLiga korraldavad Soome Noorteühenduste Liit Allianssi, Arengukoostöö Ümarlaud ja Soome EL arengukoostöö poliitikaga tegelevate MTÜde katusorganisatsioon Kehys.

Projekti eesmärgiks on suurendada noorte huvi ning teadmisi osalemaks Euroopa Liidu otsustusprotsessides ja samal ajal luua keskkonda uute meetodite leidmiseks osalusdemokraatia suurendamisel.

Projekti käigus toimuvad kohtumised ja arutelud nii riiklike kui Euroopa parlamendi liikmetega, samuti haridus- ja välisministeeriumite ametnikega nii Soomes kui Eestis. Osalejad saavad hea kogemuse võrra rikkamaks olles ise kohtumiste organiseerimise ning planeerimise juures, samuti saab osalejale selgemaks poliitika kujundamise protsess, eraldi tähelepanu pööratakse EL välis- ja arengukoostöö poliitikatele. 

ENL paneb projekti partnerina sarnaselt Soome Noorteühenduste Liidule Allianssile välja 8 osalejat, kes peavad olema vanuses 18-25 eluaastat ning valdama inglise keelt töökeelena. Sobilik kandidaat osaleb aktiivselt oma koduorganisatsiooni töös ning saab osaleda kõikides projekti tegevustes, mida jagub  kuni 2011. aastani. 

Projekti ajakava leiad siit!

Projekti esimene kohtumine toimub 24. ja 25. september Tallinnas – täpsemalt tuleb infot siis kui osalejad on valitud.

Osalemiseks tuleb täita registreerimisvorm, mis tuleb saata hiljemalt 30. augustil (inglise keeles täidetuna) ENLi praktikant Tomasz’ile aadressile tomasz@enl.ee!

Kui soovid oma liidrioskusi eriti proovile panna ja end tõestada ja sooviksid projekti raames saada ENLi kontaktisikuks, märgi oma sellesisuline soov ja lühike põhjendus e-mailis ära!

 

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status