fbpx

/ Infonurk / Muu / AIESECi noorte juhtimiskonverents õpetab ideid müüma

AIESEC Eesti korraldab 17. septembril algusega 9:30 Rävala Ärikeskuses Tallinnas (Rävala 8) ja Dorpati konverentsikeskuses Tartus (Turu 2) juba kolmandat aastat järjest Noorte Juhtimiskonverentsi “Kuidas müüa oma ideed?”. Üritusele oodatakse üle 350 noore ja mitmeid Eesti poliitikuid, tippjuhte, prominente ja arvamusliidreid erinevatelt elualadelt. Konverentsi eesmärgiks on ettevõtluse populariseerimine noorte seas ja sellega ka noorte tööpuuduse vähendamine.

“Kui eelmisel aastal olid teemadeks juhtimine ja ettevõtlus üldiselt, siis seekord minnakse spetsiifilisemaks ja räägitakse oma ideede müümisest ning oma äri alustamisest,” ütleb konverentsi avalike suhete juht Maarja-Liis Merimetsa. “Tegemist on hetkel väga aktuaalse teemaga just suureneva noorte tööpuuduse tõttu Eestis. Selle konverentsiga loodame innustada noori haaramaks initsiatiivi ning samuti orienteerumaks tööturul paremini,” lisab ta.

Tänavune peaesineja on Ralph Blundell, omanimelise konsultatsioonifirma juht ja omanik Suurbritanniast, kelle globaalseteks klientideks on investeerimispangad, energiatööstused ning kinnisvara-, meelelahutuse- ja meediaettevõtted. Blundell on aastaid õpetanud rahvusvahelistele suurettevõtetele, kuidas müüa oma tooteid ja teenuseid. Reedel jagab ta oma kogemusi ning juhtnööre ligi 350 Eesti noorega.

Lisaks peaesinejale on nimekaid esinejaid ka paneeldiskussioonides –  teiste seas Hannes Tamjärv, Ahti Maa, Linnar Priimägi ja Keit Pentus. Praktilisema suunitlusega töötube viivad läbi Heateo Sihtasutus, AIESEC, Coca-Cola, CASHFLOW, Tegusad Eesti Noored, koolitusfirma Self ja paljud teised.

AIESEC on rahvusvaheline tudengiorganisatsioon, mis tegutseb 110 riigis üle maailma. AIESECi põhitegevusteks on välispraktikavahetuse korraldamine ning noorte liidrite arendamine pakkudes võimalust omandada peamiselt juhtimis-, korraldamis- ja tiimitöö kogemust nii kohalikul kui ka rahvusvahelisel tasandil. Eestis on AIESEC Tallinnas, Tartus, Pärnus ning Narvas ja ühendab ligi 300 noort üliõpilast.  

Lisainformatsiooni konverentsi kohta leiab aadressilt www.aiesec.ee/konverents 

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status