fbpx

/ Infonurk / Muu / Osale ENLi Talvelaagris “Kaasaja talvekool”

ENLi Talvelaager 2011 \”Kaasaja talvekool\” toiub 29.-30. jaanuar Kallaste Turismitalus Harjumaal ning ootab kõiki teadmishimulisi ja toredaid inimesi kärmelt osalejaks registreeruma!

Nagu pealkirjastki mõista, keskendub seekordne ENLi talvelaager kaasamisele. Hästi populaarseks saanud sõna ja natuke ikka ka tegu – aga teema, millega iga organisatsioon ning organisatsiooni juhtiv inimene pea igapäevaselt kokku puutub. Organisatsioonid ongi ju tegelikult inimeste kogumid, kes tegutsevad ühtsete eesmärkide nimel. Ja selleks, et oma ideed levitada, selleks tuleb ikka endast rohkem teada anda ja rohkemaid inimesi kaasa tõmmata. Lisaks veel räägime ENLi Talvelaagris tähtsate otsuste tegemisest, selle tähtsusest organisatsiooni üldisele arengule, ja sellest, kuidas inimesi selle kõige juures endaga ühes paadis hoida!

Nagu traditsiooniks saanud ei puudu ENLi Talvelaagrist ka mõnus saun ja jääauk, aruteluring teemal „Noorteühingu roll ühiskonnas\” ning saab ka vihjeid nii enda kui teiste lõõgastamiseks 😉

Registreerumine Talvelaagrisse kestab kuni 22. jaanuarini 2011. 

Talvelaagri osalustasu on 10 € (156,64 EEK). Osalustasu sisaldab toitlustust, transporti Tallinnast paika ja tagasi, koolitusi ja majutust. Osavõtutasu peab olema kantud enne Talvelaagri toimumist ENLi Swedbankis asuvale kontole 22 102 3611 352, selgitusse märkida ENLi Talvelaager, enda nimi. Vajadusel väljastab ENL ka arve!

Talvelaagrisse sõidab eraldi ka tellitud buss, mis lahkub laupäeva 29. jaanuari hommikul Estonia teatri väljakult kell 9:00. Peale Talvelaagri lõppu toob sama buss kõik osalejad Tallinnasse tagasi, nii 17:00 oleme juba pealinnas tagasi!

Täpsem päevakava ja programm on üleval kodulehel alates esmaspäevast, 17. jaanuarist. 

Kotti pista:

  • Saunalina ja muud saunatarbed
  • Oma lempar jook, mida peale sauna ja õhtul manustada, sest pood on kaugel ja kohapeal kauplust ei ole 😉
  • Materjale oma organisatsiooni kohta
  • Hea tuju ning õpihimu

Registreerumine toimub siin!

 

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status