/ Valmis kuritegevuse ennetamise juhendmaterjal kodanikele

Valminud on juhendmaterjal kodanikele, mis õpetab abivajajat märkama ja kuritegusid ennetama.

\”Paljud meist on avalikus kohas kokku puutunud abi vajava inimesega, aga tihti ei tule me selle peale, et saame abivajajat kõige esimesena aidata. On vähetõenäoline, et politseipatrull või kiirabirühm bussipeatuses kössitava abivajajani jõuab, kui keegi hädasolijast teada ei anna,\” kõlab kuriteoennetuse kodulehel.

\”Sestap on oluline märgata teisi enda kõrval ja aidata abivajajaid. Ära unusta selliseid inimesi ka argimurede keskel, sest ükskord võid Sinagi teiste tähelepanu ja hoolt vajada,\” lisatakse veebilehel.

Juhendmaterjal pakub häid nõuandeid, mida teha ja kuidas käituda ning selle saab tasuta alla laadida kuriteoennetuse veebilehelt: http://www.kuriteoennetus.ee/40020.

   

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status