fbpx

/ Infonurk / Muu / Üleskutse: osaluskogusid oodatakse liituma ENLi esinduskojaga

Eesti Noorteühenduste Liit (ENL) kutsub noorte osaluskogusid liituma osaluskogude esinduskojaga. Osaluskogude esinduskoja liikmeks saab kandideerida kuni 15. märtsini.

“ENL on osaluskogude koostööd Eestis koordineerinud juba 2008. aastast. Tänaseks on olukord paranenud ning järjepideva töö tulemusel on osaluskogusid juurde tulemas nagu seeni peale vihma. Alates 2009. aasta sügisest koonduvad järjest enam osaluskogusid ka ametlikult vaatlejaliikmetena ENLi alla. Eelnevale tuginedes kutsume ENLi juurde kokku noorte osaluskogude esinduskoja, mille eesmärk on noorte osaluskogude võrgustikku juhtiva organisatsiooni ENLi juhatust ning meeskonda nõustada ning abistada osaluskogude spetsiifikast lähtuvalt,” selgitab ENLi tegevjuht Anni Kuller.

Esinduskoja ülesandeks on aidata ENLi juhatusel ning meeskonnal võtta vastu otsuseid, millele saab vajadusel esinduskoja kaudu teemat puudutavates küsimustes osaluskogudelt operatiivsemalt sisendit küsida. Osaluskogude koda aitab ühtlasi ka nii sisuliselt kui tehniliselt osaluskogude ühiseid ettevõtmisi planeerida ning korraldada.

Esinduskoja töö on detailsemalt lahti kirjutatud siin! 

“Esinduskoda koosneb kuni 10 osaluskogu esindajast, kes on nimetatud ning valitud osaluskogude endi poolt osaluskogude kevadseminaril Tallinnas. Käesolevaga kuulutamegi avatuks kandideerimise osaluskogude esinduskoja liikmete kohale,” kommenteerib Kuller.

Kandideerida saavad kõikide osaluskogude liikmed.

Kandideerimiseks on tuleb saata 15. märtsiks Anni Kullerile (anni@enl.ee):

  • Lühike elulookirjeldus;
  • lühikesed kirjalikud vastused järgmistele küsimustele: a) Miks soovid kandideerida osaluskogude esinduskoja liikmeks?; b) Milliste ülesannetega Sa kõige meelsamini esinduskojas tegeleksid? c) Millist rolli kannad täna ning 2011. aastal oma osaluskogus? d) Sinu nägemus osaluskogude rollist Eesti ühiskonnas?
  • Kandidaadi ülesseadva osaluskogu vabas vormis nõusolek tema kandidatuuri osas.

Valimised esinduskoja liikmete leidmiseks toimuvad osaluskogude kevadseminaril 26. märtsil Tallinnas. Kandidaatidel palume valimisteks ette valmistada kuni 5-minutiline lühike enese- ning motivatsioonitutvustus.

“Kes saavad osaluskogude esinduskoja liikmeks, otsustavad samamoodi osaluskogud ise – kas kohapeal 26. märtsil Tallinnas või tehes oma valiku alates 22. märtsist www.noortekogud.ee portaalis üleval olevate kandidaatide materjalide põhjal,” lausub Kuller.

 

 

 

Täpsemad juhised samuti kättesaadavad siit: http://www.noortekogud.ee/?page=101 

Küsimused ja lisainfo:
Anni Kuller
Eesti Noorteühenduste Liit
Tegevjuht
GSM:  56 48 16 08
E-mail: anni@enl.ee

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status