fbpx

/ Infonurk / Muu / Käima läks uus projekt maanoortele

Uus projekt nimega “Miks me seda teeme?” ootab osalejaid. Märtsist detsembrini toimub 5 töötuba 15-26 aastastele maa- ja väikelinnade noortele, kellel on tekkinud küsimusi või mõtteid ühiskondliku aktiivsuse kohta.

“Mingi asja mehhaaniliselt tegemine, ilma selle vajalikkusest ja kasust endale aru andmata, on pikas perspektiivis väga kahjulik. Projekt “Miks me seda teeme?” ongi ellu kutsutud eesmärgiga kindlustada enda väärtuste ja tõekspidamiste säilimine meie ehk ühiskonna väärtuste heaks tegutsemisel,” selgitab projektijuht Kaija Kõiv.

Märtsist detsembrini toimub 5 töötuba 15-26 aastastele maa- ja väikelinnade noortele, kellel on töötubades võimalik teemal arutleda ja mõttekaaslasi leida.

Esimene töötuba toimub Tartumaal Rõngus 2. aprillil ning osalemiseks tuleb huvilistel eelregistreeruda.

Projekti raames ei otsi korraldaja mitte ainult osalejaid, vaid ka töötubade organiseerijaid ja läbiviijaid. 

“Kui räägime väärtustest, siis peab neid vastavalt väärtustama õppima – planeerime, tegutseme ja analüüsime nii, et minu, sinu ja meie arvamus loebki,” lisab Kõiv.

Projekti toetab Avatud Eesti Fondi Noortefond.

Lisainfo: http://www.kodukant.ee/index.php?id=&news_id=103076 

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status