fbpx

/ Infonurk / Muu / Pärnus tuleb tegevusterohke Noortenädal

21. märtsist kuni 26. märtsini toimub Pärnus Port Arturi kaubanduskeskuses “Noortenädal 2011”.

Ettevõtmise üks peakorraldaja Arvo Ehrstein lubas, et kaubanduskeskuses, kus noored tihti kokku saavad, leidub 21.-26. märtsini tegevusi kõikvõimalike huvidega noortele, alates tehnika- ja lõpetades kultuurihuvilistega. Vaheaja võtavad kokku noortebändid.

Kogu nädala vältel on kaubanduskeskuses töötoad ja põnevad esinejad. Igal päeval on oma teema – nädal algab rahvusvahelise päevaga, kuhu on oodatud kõik, kes tunnevad huvi teiste kultuuride, keelte või lihtsalt reisimise vastu.

Teisipäev on kunstihuviliste päralt. Töötubasid juhendavad Pärnu kunstnikud Reti Üpraus ja skulptor Rait Pärg.

Järgmistel päevadel tutvustatakse tervislikke eluviise, selleks pakuvad oma abi ja teadmisi Punane Rist ja Pärnu spordiklubid ning korraldatakse orienteerumine. Pärnu loodus- ja tehnikamaja ning AHHAA keskus on valmis tehnikahuviliste uudishimu rahuldama ja vaba aega teadmisi rikastava sisuga täitma.

Reedel esineb rahvatantsuansambel Kajakas ja tutvuda saab õpilasfirmadega.

Kogu koolivaheaja kestnud ettevõtmistele pannakse punkt laupäeval, 26. märtsil, kui Port Arturisse tuleb “Noormood 2011” ja kell 16 astuvad lavale Pärnu kohalikud tuntud bändid nagu 6th Yard Posse, Saphail ja Suund on Pluuto.

Mõte sisustada noorte koolivaheaeg kaubanduskeskuses asjaliku tegevusega sündis sügisel Pärnus tegevust alustanud SINA noorte ehk Suured Ideed Noorte Algatusel liikumisest. Viis Pärnu noort leidis, et kodulinnas on eri huvidega eakaaslasteni raske jõuda, kuigi noorte vabaajakeskus annab endast parima. Sellest kasvaski välja nädalane programm Port Arturi kaubanduskeskuses – kohas, kus noored tihti kohtuvad.

Noortenädal Facebookis

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status