fbpx

/ Infonurk / Muu / Kutse: Tule Noortepäevale elavaks raamatuks!

Hea sõber! 

12. augustil tähistatakse Pärnus Ranna harjutusväljkul Ranna pst 4 noortepäeva, mille teemaks seekord “Kuhu kuulun mina”

Vaata lähemalt http://www.noortepäev.ee . 
Seal toimub ka Elav Raamatukogu, mis leiab aset kell 14.00 -17.00. Otsime sinna inimesi, kes oleksid raamatuteks ning jagaksid noortega oma elu ja kogemusi. 

Kuna Tallinnast läheb Pärnu poole 2 autot, siis palun anna varakult teada oma osalemisest, et saaksime sulle koha hoida. Iga kell võid muidugi ka oma transpordivahendiga liikuda. 
Aga et raamatuid jätkuks, mõtle palun korra oma tuttavate peale, kes Pärnu kandis on. Ehk on nende hulgas keegi, kellel põnev amet või hobi ja keda võiks kutsuda samuti elavaks raamatuks. 

Ootame kõiki meelsasti raamatuteks. Kui osaled, võta ühendust Annely= Manniga aadressil programm@gaidid.ee. Kui tekkis küsimusi või soovida jagada kontakte nende kohta, keda veel appi kutsuda, pöördu samale aadressile. 
 
Kohtumiseni 🙂 

PS! Kui sa täpselt ei tea, mis on elav raamatukogu, vaata siit järele http://www.gaidid.ee/Elav-Raamatukogu. 
Kui sa ei ole veel 18-aastane, aga tahad elavast raamatukogust osa saada, tule appi raamatukoguhoidjaks või hoopis ise raamatuid lugema. 

Ilusat päeva 🙂 

Annely Ristikivi 
õnnelik gaidijuht 
EGL programmijuht 
53 22 66 84

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status