fbpx

/ Infonurk / Muu / Otsitakse Hea Eeskuju stipendiumi laureaate!

Head sõbrad, 

Kindlasti vaatate vahel mõnd noort ja mõtlete, et kuidas ta ikka ja jälle jaksab tegutseda meie kodukandi paremaks muutmise nimel.

Oleme veendunud, et Teie koolis, vallas või kodukandis õpib mõni noor, kelle tegemised vääriksid üleriigilist esiletõstmist ning tunnustamist.

Juba järgemööda neljandat aastat otsime Hea Eeskuju stipendiumi laureaate.

Taaskord on Teil võimalus kinkida oma noorele sõbrale stipendium 1300 € väärtuses. Stipendium on mõeldud võitjale õpingute alustamiseks ülikoolis, kõrgkoolis või täiendõppeks huvikoolides. 

Aga see ei ole veel kõik!

20 Hea Eeskuju lõppvooru pääsenule kingib Tallink Laheda Koolipäeva merel.

Vaata enda ümber ringi. Märka erilist inimesi. Oska tõsta esile tema tegu!

Haara kohe sulepea, sest

Hea Eeskuju 2011 võitja esitaja sõidutab Evenor Londonisse.

Heaks Eeskujuks võib saada igaüks, kes on teinud teoks omapärase ja eeskujuliku teo, on vastutustundlik, hooliv ja õpib 7 – 12 klassis või kutsekeskkoolis. Kõiki esitatud lugusid hindab zürii Riigikogu esimehe ja konkursi patrooni Ene Ergma juhtimisel ning paljude noorteorganisatsioonide ning ühiskonnategelaste osavõtul. Oma õpilastest, partneritest ning lastest lugusid kirjutades on Teil võimalus kaasa aidata ühe erilise noore õpingute toetamises, sest konkursi võitjale on välja pandud “Hea Eeskuju” stipendium. Stipendium on mõeldud võitjale õpingute alustamiseks ülikoolis, kõrgkoolis või täiendõppeks huvikoolides.  

“Hea Eeskuju” kandidaate saavad esitada kõik inimesed, kes usuvad, et kandidaadi teod vääriksid laiemat kõlapinda ja tunnustust. Nii sõbrad, õpetajad, direktorid, õed-vennad kui ka lapsevanemad.

Silmapaistvaid noori ning võitjat ja võiduloo kirjutajat tunnustab Ene Ergma koos üle Eesti kokku tulnud üle poole tuhande noorega konkursi auhinnagalal, mis leiab aset 3.novembril toimuval noortekonverentsil Lahe Koolipäev 2011 Pärnu Kontserdimajas.

Nüüd, aga kiiresti kirjutama, sest kandidaate on aega esitada vaid 16.oktoobrini. Ära viska tänaseid toimetusi homse varna!

 

Loo esitamiseks mine meie kodulehele www.noortekonverents.ee ja lae sealt alla taotlusvorm. Loo kirjutamine ei võta Teilt kindlasti rohkem aega kui tunnike, kuid tunnustus, mis Teie valla või linna noor saab, ei ole ei ajas ega rahas mõõdetav!

Aita meil tunnustada Eestimaa tublisid noori. Seda kingitust ei unusta Sinu noor sõber kunagi!

 

Lisainfo:

 

Merilin Piipuu   
Hea Eeskuju tänusündmuse peakorraldaja
Telefon: 56 481 413      
E-post: merilin@noortekonverents.ee

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status