/ Avanes EL maailmahariduse rahastusvoor + koolitus

Head maailmaharijad,

Annan teada, et 1. oktoobril avanes Euroopa Komisjoni rahastusvoor maailmahariduslike projektide toetuseks (EuropeAid/131141/C/ACT/Multi). Rahastatakse valitsusväliste organisatsioonide tegevusi, mis suurendavad EL elanike teadlikkust globaalsetest arenguväljakutsetest, suurendavad toetust vaesuse vähendamise tegevustele arengumaades ja suurendavad üleilmset solidaarsust.

Rahastust antakse kolmes kategoorias:

1. Maailmaharidus formaalses hariduses

2. Maailmaharidus mitteformaalses hariduses

3. Kampaaniad ja eestkostetegevus

Iga kategooria jaoks eraldatakse kokku üle 9 miljoni euro. 20% kõikidest vahenditest üritatakse suunata uutesse EL liikmesriikidesse (sh Eesti). Ühe projekti maksumus võib olla 100,000-1,000,000 eurot. Eesti organisatsioonide omafinantseeringu nõue on 10%.

Eeltaotlusi oodatakse 21. novembriks 2011.

Täpsem info ja taotlusvormhttp://tinyurl.com/5un2qls

NB! Arengukoostöö Ümarlaud korraldab kõikidele taotlemisest huvitatud organisatsioonidele 4. novembril kell 10-17 Tallinnas praktilise projektikirjutamise koolituse, kus anname nõu, kuidas täita avaldust jne. Koolitus toimub inglise keeles. Registreerumine kuni 25. oktoobrini aadressil https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?hl=en_US&formkey=dE81VWhOdEloNEgtQ2VQSDRvZVlNNEE6MQ#gid=0.

 

Lennukaid ideid soovides,

Evelin Andrespok 

— 

Poliitikaekspert/Policy Officer
Arengukoostöö Ümarlaud MTÜ/Estonian Roundtable for Development Cooperation
Tel/Fax: +372 627 0191
Mob: +372 5346 5256
Suur-Karja 23/Tallinn 10148/Estonia
www.terveilm.net

Ühine meiega Facebookis WWW.FACEBOOK.COM/TERVEILM!

ARENGUKOOSTÖÖ ÜMARLAUD on arengukoostöö valdkonnas tegutsevaid või sellest huvituvaid Eesti kodanikuühendusi koondav katusorganisatsioon.