/ Avanes EL maailmahariduse rahastusvoor + koolitus

Head maailmaharijad,

Annan teada, et 1. oktoobril avanes Euroopa Komisjoni rahastusvoor maailmahariduslike projektide toetuseks (EuropeAid/131141/C/ACT/Multi). Rahastatakse valitsusväliste organisatsioonide tegevusi, mis suurendavad EL elanike teadlikkust globaalsetest arenguväljakutsetest, suurendavad toetust vaesuse vähendamise tegevustele arengumaades ja suurendavad üleilmset solidaarsust.

Rahastust antakse kolmes kategoorias:

1. Maailmaharidus formaalses hariduses

2. Maailmaharidus mitteformaalses hariduses

3. Kampaaniad ja eestkostetegevus

Iga kategooria jaoks eraldatakse kokku üle 9 miljoni euro. 20% kõikidest vahenditest üritatakse suunata uutesse EL liikmesriikidesse (sh Eesti). Ühe projekti maksumus võib olla 100,000-1,000,000 eurot. Eesti organisatsioonide omafinantseeringu nõue on 10%.

Eeltaotlusi oodatakse 21. novembriks 2011.

Täpsem info ja taotlusvormhttp://tinyurl.com/5un2qls

NB! Arengukoostöö Ümarlaud korraldab kõikidele taotlemisest huvitatud organisatsioonidele 4. novembril kell 10-17 Tallinnas praktilise projektikirjutamise koolituse, kus anname nõu, kuidas täita avaldust jne. Koolitus toimub inglise keeles. Registreerumine kuni 25. oktoobrini aadressil https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?hl=en_US&formkey=dE81VWhOdEloNEgtQ2VQSDRvZVlNNEE6MQ#gid=0.

 

Lennukaid ideid soovides,

Evelin Andrespok 

— 

Poliitikaekspert/Policy Officer
Arengukoostöö Ümarlaud MTÜ/Estonian Roundtable for Development Cooperation
Tel/Fax: +372 627 0191
Mob: +372 5346 5256
Suur-Karja 23/Tallinn 10148/Estonia
www.terveilm.net

Ühine meiega Facebookis WWW.FACEBOOK.COM/TERVEILM!

ARENGUKOOSTÖÖ ÜMARLAUD on arengukoostöö valdkonnas tegutsevaid või sellest huvituvaid Eesti kodanikuühendusi koondav katusorganisatsioon.

 

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status