fbpx

/ Infonurk / Pressiteated / Tänavusel Põlvamaa noortekonverentsil on rahvusvaheline mõõde

17.10.2011
PRESSITEADE

Tänavusel Põlvamaa noortekonverentsil on rahvusvaheline mõõde

Iga-aastane maakonna noortekonverents võtab tänavu rahvusvahelise mõõtme, toimudes n-ö kaks ühes projektina. Noortekonverentsi toimumise ajal, mis tänavu leiab aset Moostes, on kogu mõisakompleks täis saksa, eesti ja ukraina noori, kelle koostöökohtumisest sünnibki konverents.

Projekti kogukestvus on järgmise aasta juunini, koostöökohtumine aga toimub 23.-30. oktoobril Mooste mõisakompleksi erinevates hoonetes. Põlvamaa Noortekonverents 2011 toimub Folgikojas 29. oktoobril. Projekti ja ka konverentsi teemaks on noorte osalemine demokraatias ja vabatahtlikkus.

«Kuna noortekonverents on olnud seni iga-aastane üritus ja vajadus selle järele on pidevalt üleval püsinud. See koostegemise jõud ja vajadus kuulata targemaid ja tähtsamaid on ühelt poolt konverentsi fenomen. Kuna see niikuinii on koguaeg edukalt toimunud ja kuna Põlvamaa Noortekogu kui korraldaja mõttes on pikalt mõlkunud soov korraldada rahvusvahelist projekti, siis ühildasime käesolevaga kaks asja,» tutvustas projekti algatuse taga seisnud ideed Põlvamaa Noortekogu esimees Sigrid Sibul.

Põlvamaa Noortekogu korraldusel on käima lükatud ka kampaania leidmaks maakonna sõbralikem omavalitsus. Sõbralikem linn/vald selgubki Põlvamaa Noortekonverentsi päeval.

Noortekonverentsile registreerumiseks tuleb minna aadressile www.polvanoored.ee/noortekonverents

Ka tänaseks, Moostes toimuvaks konverentsiks, toimetavad noori kohale selleks käima pandud spetsiaalsed bussid. Kogu info noortekonverentsi kohta on kättesaadav Põlvamaa Noorteportaalist.

Pressiteate edastas:


Rivo Veski
Põlvamaa Noortekogu liige
(+372) 5814 4865
rivo.veski@gmail.com

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status