fbpx

/ Infonurk / Pressiteated / Pressiteade: Tunnustati noortesõbralikemat ajakirjanikku ning väljaannet

Eesti Noorteühenduste Liit
21. oktoober 2011
PRESSITEADE

Tunnustati noortesõbralikemat ajakirjanikku ning väljaannet

Eesti Noorteühenduste Liit (ENL) autasustas eile, 20. oktoobril Tallinna Botaanikaaia palmimajas toimunud konverentsil “Noored? Meedias? Eestis?” noortesõbralikemat ajakirjanikku ning väljaannet. Erinevatest noortevaldkonna esindusorganisatsioonidest koosnev žürii otsustas tiitlid anda vastavalt Tartu Postimehe ajakirjanik Elina Randojale ning ajalehele Saarte Hääl.

Žüriisse kuulusid ENLi juhatuse esimehe kt Aleksandra Kamilova, Eesti Noorsootöökeskuse välis- ja avalike suhete peaekspert Jaanika Palm, Euroopa Noored Eesti büroo juhataja Reet Kost, Eesti Õpilasesinduste Liidu aseesimees Kristen Aigro ning Eesti Üliõpilaskondade Liidu juhatuse esimees Eimar Veldre.

“Noortesõbralikuma ajakirjaniku valimine nimetatute hulgast polnud seekord lihtne, sest häid kandidaate oli mitmeid. Žürii valis lõpuks siiski Elina Randoja, kes on Tartu Postimehes kaks aastat peamiselt noorte teemadele pühendunud. Oleme meelitatud, et ‘suures meedias’ on selline inimene, kes nii palju noortele mõtleb ja aitab nende sõnumit levitada,” sõnas ENLi juhatuse esimehe kt Aleksandra Kamilova.

Žürii tunnustas Saarte Häält erinevate noortevaldkonnaga seonduvate teemade süvitsi uurimise ning igakuise noorte vahelehe ilmutamise eest.

ENL kuulutas konkursi noortesõbralikemate ajakirjandustegijate leidmiseks välja septembri alguses. Noorsootöötajad, noorteorganisatsioonide liikmed, huvijuhid, noortega töötavad spetsialistid jt said žüriile teha ettepanekuid 17. oktoobrini. Tunnustamise eesmärgiks on tänada ajakirjandustegijaid ja motiveerida noorte osaluse, hariduse ning noorte arvamuse senisest mitmekülgsemat kajastamist Eesti ajakirjanduses.

ENL soovib omalt poolt tänada Agu Uudeleppa, Kent Rajut, Mart Pröömi, Priit Simsonit, Elina Randojat ning Aksel Lõbu konverentsil esinemise ja oma teadmiste noortega jagamise eest.

Eesti Noorteühenduste Liit on katusorganisatsioon, mis ühendab 60 Eestis tegutsevat noorteühendust. ENLi peamisteks eesmärkideks on pakkuda noorteühendustele eestkostet, kujundada noori toetavat ühiskondlikku arvamust ja seadusandlikku keskkonda. ENL esindab liikmete noortepoliitilisi huve Eestis ja rahvusvahelisel tasandil ning soodustab noorte aktiivset osalust ühiskonnas.

Lisainfo:
Karl Hallik
Eesti Noorteühenduste Liit
Avalike suhete spetsialist
GSM: 50 41 258
E-mail: karl@enl.ee
www.enl.ee

 

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status