fbpx

/ Infonurk / Muu / Eesti Noorteühenduste Liit avaldab südamlikku kaastunnet

 

Eesti Noorteühenduste Liit avaldab südamlikku kaastunnet haridusteadlase, -ideoloogi, riigimehe ning hea koostööpartneri Peeter Kreitzbergi lähedastele, kolleegidele Riigikogus ja Sotsiaaldemokraatlikus Erakonnas.

Peeter Kreitzbergi aastakümneid kestnud panus Eesti haridussüsteemi hüvanguks on laialdaselt märgatud ning kõrgelt hinnatud. Vähem kajastust on pälvinud fakt, et Peeter Kreitzberg oli üks eeskujulikemaid noorte, aga ka teiste huvirühmade kaasajaid Riigikogu kultuurikomisjoni esimehena ning kuigi olles pühendunud peaasjalikult formaalharidussüsteemi arendamisele, oskas ta väärtustada ka noorsootöö valdkonnas tehtavat. 

Peeter Kreitzberg läheb noorteühenduste jaoks ajalukku kui poliitik, kes ei seadnud kunagi kahtluse alla õpilasesinduste, noorteühenduste või noortevolikogude vajalikkust ning kes väärtustas kolmanda sektori kaasamist tunduvalt rohkem kui paljud tema kolleegid.

 

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status