fbpx

/ Infonurk / Muu / Stardiplats.ee ootab tagasisidet 14. novembrini!

Head noored!

Meile on väga oluline teie tagasiside portaali www.Stardiplats.ee  kohta, kuna me tahame, et teil oleks seda hea kasutada ning see oleks teile igati vajalik, seega ootame väga teie tagasisidet ja vastuseid Stardiplatsi küsitlusele.

Küsitlus koosneb kahest osast, esiteks ootame teie tagasisidet Stardiplatsis Abimaterjalide all oleva informatsiooni kohta ning teiseks palume teil läbi teha mõningad tegevused ning ootame tagasisidet kasutatavuse ning edasiarenduse ideede osas.

Küsimustiku leiad SIIT –  http://www.surveymonkey.com/s/XHMRQDX     

Küsimustiku täitmine võtab aega umbes 20 minutit. Kõikide vastanute vahel loosib Stardiplats välja frisbeed ja Coca-Cola Plaza kinkekaardid

Teie vastuseid ootame kuni 14. novembrini 

Stardiplats on noortele suunatud online CV- keskkond, kus on võimalik kõiki enda formaalseid ja mitteformaalseid kogemusi analüüsida. Enda kõiki kogemusi kirja pannes ja analüüsides on hiljem võimalik Stardiplatsi abiga koostada värvikas elulookirjeldus ehk CV, mida tööle või praktika kohalekandideerides esitada. Lisaks on võimalus portaalist saata otse kandideerimiseks CV ning enda sisestatud kogemused vajadusel ümber tõsta Europassi CV formaati. Kogemuste sisestamisel saadavad noori vihjed ja näpunäited, mis aitavad kogemusi kirjeldada ning analüüsi teha. Kogemuste juurde saab lisada diplomid, tunnistused, sertifikaadid jne. Lisaks leiab Stardiplatsist tööalast ja tööle kandideerimise informatsiooni ning ka palju uute kogemuste omandamise võimalusi.

Stardiplatsi kohta saad lugeda lisainformatsiooni ning vaadata keskkonna kasutamist tutvustavat videot-  http://www.stardiplats.ee/Abimaterjalid/mis-on-stardiplats-ja-kuidas-seda-kasutada.html

Kõikide vastanute vahel loositakse välja Stardiplatsi frisbeed.


Teie vastused ootama jäädes,

Liis Kuusk

ESF STARDIPLATS suuna juht

Eesti Noorsootöö Keskus

 

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status