fbpx

/ Infonurk / Uudiskiri / ENLi Teated 314

\"ENL\"

10. jaanuar 2012
ENLi Teated nr 314

\"\"

UUDISED

# G4S Noorteklubi lõpetab

ENL tänab oma liiget G4S noorteklubi ligi kümne aasta pikkuse panustamise eest noortevaldkonda ning ENLi tegemistesse. Tuult tiibadesse uutes tegemistes-toimetustes!

 

# EÕEL: Õpilased ootavad, et nendega arvestataks

Eesti Õpilasesinduste Liit esitas täna varahommikul Riigikogu kultuurikomisjonile kõrgharidusreformi kohase pöördumise juhtimaks tähelepanu, et enne suurde saali saatmist tuleks reformi eelnõusse tõsiselt kaaluda muudatuste sisseviimist ning selle juures arvestada nii Õpilasliidu kui Üliõpilaskondade Liidu ettepanekuid. 
Loe lisaks siit

 

# ENTK otsibnoorteinfo koostööpartnereid

Eesti Noorsootöö Keskus koondab noorteinfo korraldamise ja vahendamisega seotud asutuste  kontakte, eesmärgiga kaardistada noorteinfo valdkonnas tegutsevad asutused, mis võimaldab paremini kavandada asutuste omavahelist koostööd ja infovahetust, määratleda selgemalt noorteinfo arendajad ja infopunktid, luua selgemad koostöösuhted infovaldkonna arendamiseks, noorteinfo liikumise juhtimiseks ja paremaks infoteenuste pakkumiseks noortele. 
Loe lisaks siit

 

Konkurss programmi Euroopa Noored koolitajate leidmiseks

Tööd saavad koolitajad, kellel on varasem noorte koolitamiskogemus ning soovivad viia läbi programmiga Euroopa Noored seotud koolitusi noortele, noorsootöötajatele, noortejuhtidele, projektijuhtidele, vabatahtlikele jt noortevaldkonnas tegutsejatele. Kandideerimistähtaeg 15. jaanuar. 
Loe lisaks siit

 

Toeta programmi Euroopa Noored tulevikku

Programm Euroopa Noored saab praegusel kujul läbi 2013. aasta lõpuks. Euroopa Komisjon on järgmiseks perioodiks teinud ettepaneku liita programm Euroopa Noored teiste Euroopa Liidu haridusprogrammidega, mis vähendab noorte võimalusi oma projektidele toetust saada. Liitu Facebook´i lehega Youth in Action Ambassadors ja jaga teistega oma mõtteid programmi Euroopa Noored projektidest ja toetusest eraldiseisvale noorteprogrammile. Teavita oma seisukohast ka Eestist valitud Euroopa Parlamendi saadikuid. 
Loe lisaks siit

 

\"\"

HUVITAVAT ja mõndagi muud

 

# OSALE: GoAdventure koostöös Tallinna noorte infokeskusega korraldab tasuta õpilasvahetusprogrammi seminari!
GoAdventure koostöös Tallinna noorte infokeskusega korraldab 19.01.2012 tasuta õpilasvahetusprogrammi seminari, kus räägitakse keskkoolinoorte õppimisvõimalustest välismaal, tutvustatakse erinevaid riike, kuhu õppima minna, räägitakse tingimustest ja võimalustest! Seminar toimub Suur-Ameerika 35 Tallinna ja Harjumaa noorte teabe- ja nõustamiskeskuses kell 16.00-17.00. 
Lisainfot siit

 

# OSALE: Programmi Euroopa Noored venekeelne infoseminar – ??????????? ????????? ???????? ?????? 23 ??????
23.jaanuaril toimub Narvas programmi Euroopa Noored venekeelne infoseminar. Seminaril tutvustatakse programmi Euroopa Noored rahastusvõimalusi ja muudatusi taotlemises aastal 2012 ning nõustatakse projektiideid. 
Lisainfot siit

 

# RAHASTAMINE: Programmi Euroopa Noored eeltähtaeg 10. jaanuaril 
Programm Euroopa Noored toetab 13-30-aastaste noorte omaalgatust ja rahvusvahelist koostööd. Programm pakub rahvusvahelisi enesetäiendamisvõimalusi ka noorsootöötajatele. Taotlusi võivad esitada kõik mittetulundusühingud, avalik- õiguslikud asutused, kohalikud omavalitsused ja noortegrupid. Järgmine taotlustähtaeg on 1. veebruaril, taotluse saab esitada uudsel e-vormil. Soovides oma projektitaotlusele individuaalset nõustamist, saatke eeltäidetud taotlusvorm e-postiga vastava alaprogrammi konsultandile 10. jaanuariks. 
Lisainfot siit

 

# RAHASTAMINE: Muudatused programmi Euroopa Noored taotlemises 2012 
Uuel aastal on muutunud taotlustähtajad, prioriteedid, taotlusvorm ja rahastustingimused. Programmi eelarve on kasvanud ning suurenenud on võimalused rahastada koostööprojekte Ida- ja Kagu-Euroopa ning Vahemere-äärsete riikidega. 
Lisainfot siit

\"\"

ENLi ETTEVÕTMISED

Käesoleval nädalal:
09.01 osales juhatuse esimees Mailis Ostra TSNA rahastamise infoseminaril
11.01 osalevad juhatuse esimees Mailis Ostra ja noortepoliitika spetsialist Telle Tõnismann ENEbi infoseminaril
12.-15.01 külastab Eestit ja ENLi Poola, Leedu ja Läti Y4D gruppide esindus. ENLi esindab noortepoliitika spetsialist Teele Tõnismann
13.01 tutvustab avalike suhete spetsialist Karl Hallik Pedasel Tallinna linna noortekeskuste töötajate ja noorsootööametnike talvisel ühisseminaril ENLi

Eelmisel nädalal:
ENL oli kollektiivpuhkusel

 

 

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status