/ Noorte ideekonkurss “Muuda elu!”

SA Archimedes Euroopa Noored ideekonkurss kutsub noori, kes tahaks koos oma sõpradega teha midagi põnevat, panema kirja oma projektiideed! Parimad projektiideed valitakse välja ning auhinnaks on Euroopa Noored projektitaotluse kirjutamist toetav töötuba!

Võtke sõbrad kampa ning võimalusel noorsootöötaja, huvijuht või õpetaja toeks. Mõtelge, miks ja millist projekti te teha tahate? Pange ideed ideevormi kirja ja saatke täidetud ideevorm Euroopa Noored Eesti büroosse: nele.mets@archimedes.ee.

Konkurss on avatud kõigile projektiideedega noortegruppidele, kus on vähemalt neli noort vanuses 13-30 eluaastat ning kes elavad Harjumaal (välja arvatud Tallinnas), Hiiumaal, Saaremaal, Läänemaal, Viljandimaal, Raplamaal, Järvamaal või Pärnumaal.

Ideekonkursi tähtaeg on 4. märts 2012. Lisainfo: http://euroopa.noored.ee/ideekonkurss

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status