fbpx

/ Infonurk / Muu / AIESEC – Võimalus teha endale oma kogemus!

Tere Sina!


Kindlasti oled aru saanud, et AIESEC on korraldamas uusi projekte ja ettevõtmisi ning seepärast on meil praegusel käimas ka liikmevärbamine, et aktiivsed ja ettevõtlikud inimesed võtaksid ette midagi teistsugust ning astuksid oma mugavustsoonist välja. 
AIESEC on väga mitmekülgne ja tegelikult kogemus AIESECist on iga inimese jaoks unikaalne, sest meil on erinevad tiimid ning iga inimene võtab endale erinevaid väljakutseid. See on minu kogemus..
“Olin tavaline tudeng, siiamaani õpin. Aga midagi on praeguseks hetkeks muutunud läbi raskuste ja samuti lõbusate tegevuste, mis on toimunud. Mina olen pärast 3-aastast organisatsioonis olemist AIESEC Tallinna president; olen käinud viiel rahvusvahelisel konverentsil, osalenud mitmekümnetel seminaridel, koolitustel ning ise konverentse Eestis läbi viinud ja projekte korraldanud. Olin vastutav selle eest, et eelmine aasta läks Tallinnast välispraktikale erinevatesse riikidesse 45 tudengit või äsja lõpetanut. Ma olen saanud endale väga ägedad sõbrad nii siit kui ka välismaalt, ilmselt kogu eluks. 
Oleme maailma suurim tudengiorganisatsioon, kõik tudengid, kes teevad asja vabatahtlikult, kuid ometigi oleme motiveeritud, särasilmsed ja teotahtelised. Igaühel on võimalik võtta endale suuremaid või siis väiksemaid väljakutseid, mis tulevikus annavad eelise teiste ees ning välja astuda enda mugavustsoonist. 
Kui ma ülikooli astusin, siis ma ei arvanud, et kõik see juhtub minuga- hakkan juhiks, saan intensiivse tiimitöö kogemus ja arendan ennast, kuid ometigi nii see on olnud, sest liitusin AIESECiga ja olin ise vastutav selle eest, mis minuga tulevikus juhtuma hakkab. Olin ise oma õnne sepp. Mäletan tegelikult väga hästi, et esimene semester ülikoolis ma käisin ka AIESECi infoõhtul, kuid juhuste kokkulangemisel ei täitnud siiski liikmeavaldust ära.. no läks õnneks, et teisel semestril selle ikka ära tegin 🙂 “

Sa loed kõike seda, mida mina olen teinud, kuid tegelikult võid Sina samuti kõike seda saavutada või teha hoopis midagi muud ettevõtlikku, millest oled unistanud, sest AIESEC annab sulle võimaluse end ja oma ideid arendada. 
Mina näen asja nii, et Sul on kolm võimalust!
Täida liikmeavaldus ära siin : http://www.aiesec.ee/est/tudeng/varbamine/liikmeks

Endas kaheldes registreeri end Mini-kevadseminarile, vaata ja osale, küsi küsimusi ja siis tee enda otsus: 
Ei tegutse üldse ja kõik läheb vanaviisi edasi.
Esimese kahe puhul kindlasti näeme veel! 

Mari Sarapuu
President

AIESEC Tallinn | MTÜ AIESEC Eesti

E-mail: mari.sarapuu@aiesec.net | sarapuuM@gmail.com

Phone: (+372) 56 57 8817 | Skype: mari.sarapuu

Description: facebook-logo-square Description: linkedin-logo Description: twitter

white_on_blue_long_height100.gif
Our International Platform Enables Young People To Explore And Develop Their Leadership Potential And Create A Positive Impact On The Society.

 

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status