fbpx

/ Infonurk / Muu / Tunnustame lõppeva aasta parimaid!

Head noored,

Aasta hakkab jälle lõpule jõudma ja nagu ikka, soovib ENL selle puhul mõned auhinnad välja jagada. Siinkohal palume just Teie abi – olge head ja saatke meilile (karl@enl.ee6. detsembriks need nimed, keda just Teie arvate paremini vastavat mõnele allpool toodud kategooriatest:


Noorteprojekt 2013 tiitlile kandideerimise tingimused:
* projekti läbiviijaks peab olema noorteorganisatsioon
* projekti toimumisajaks peab olema aasta 2013
projekt peab olema suunatud eelkõige organisatsioonist väljapoole, ehk olema nähtav.
projekt peab olema sotsiaalselt mõjus, atraktiivne ja originaalne
* tegemist võib olla nii konkreetse noortele suunatud üritusega (seminar, koolitus, konverents), kui ka noorte poolt korraldatud ja laiemale avalikkusele suunatud aktsiooniga.
* projekti läbiviijate seas peaks 2/3 olema noored.
* ürituse suurus ei ole määrav.


Parim Koostööprojekt 2013 tiitlile kandideerimise tingimused:
* projekt on ellu viidud kahe või rohkema noorteorganisatsiooni või noorteorganisatsiooni ja mõne teise partnerorganisatsiooni poolt.

* projekti toimumisajaks peab olema aasta 2013
projekt peab olema suunatud eelkõige organisatsioonist väljapoole, ehk olema nähtav. * projekti läbiviijate seas peaks 2/3 olema noored.

 


Osalemiseks tuleb esitada:
*  projekti lühikirjeldus (1/2 A4)
*  sihtgrupp
*  milline oli projekti mõju a) konkreetselt antud valdkonna mõjutamisel, b) noorsootöö ja noorte omaalgatuse propageerimisel
*  projekti toetajad
*  väljaanded/üritused, kus projekti kajastati
*  lühikokkuvõte (max 1/2 A4, kuidas projekt vastab konkursi peamisele kriteeriumile –  originaalne ja atraktiivne idee)
*  Kõik kokku max 2 A4

 

Organisatsiooni Särts
Kui teie organisatsioonis tegutseb üks ütlemata aktiivne noor, kes jõuab igale poole ning kelle ideed ja mõtted on alati uuenduslikud ning lahedad. Kui teie organisatsioonis on see keegi, kes teeb teie töö lõbusamaks ning lisab igale päevale natukene särtsu. Kui teie organisatsioonis on noor, kelle ettevõtmised on alati hästi organiseeritud ning tulemuslikud. Siis ootame just selle noore kandidatuuri Organisatsiooni Särtsu tiitlile.


Osalemiseks tuleb esitada:
* Lühikirjeldus kandidaadist ja sellest, miks teeb just tema teie organisatsioonis eriliseks. ½-1 A4

*Kandidaadi kontaktandmed (Nimi, e-post, telefon, positsioon organisatsioonis)

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status