fbpx

/ Infonurk / Muu / Eesti Seksuaaltervise Liidu noored vabatahtlikud on erinevates Eestimaa paikades teadmisi jagamas

Iga aasta 26. septembril tähistatakse üle maailma rasestumisvastaste vahendite päeva (World Contraception Day). Selle iga-aastase ülemaailmse kampaania keskmes on nägemus maailmast, kus ükski rasedus ei ole soovimatu ja missiooniks on tõsta teadlikkust rasestumisvastastest vahenditest, et noored saaksid teha oma seksuaal- ja reproduktiivtervise osas informeeritud valikuid.

Seoses rahvusvahelise rasestumisvastaste vahendite (RVV) päevaga on  Eesti Seksuaaltervise Liidu (ESTL) noored vabatahtlikud viies Eesti linnas jagamas teavet kõigile soovijatele. Nõu saab nii rasedusest hoidumise kui ka teistes seksuaalsuse ja tervisega seotud küsimustes.

Rahvusvaheline rasestumisvastaste vahendite päeva moto on sel aastal: Sinu tulevik. Sinu valik. Sinu rasestumisvastne vahend (Your Future. Your Choice. Your Contraception), mis ärgitab noori juba varakult mõtlema just nende elustiiliga sobiva rasestumisvastase vahendi valikule. 

ESTL-i vabatahtlikud on teavet jagamas: 26.septembril Tartu kaubamaja juures kella 15.00 kuni 18.00, Pärnu kolledži juures kella 12.30 kuni 15.00 , Kuressaares Upa õppehoone juures enne lõunat, linnas asuva õppehoone juures pärast lõunat, Tallinnas Solarise keskuses kella 15.00 kuni 18.00; 27. Septembril Narva kolledžis kella 11.00 kuni 14.00.

Eesti Seksuaaltervise Liidu tegemistega on võimalik tutvuda ka rahvusvahelise rasestumisvastaste vahendite päeva puhul välja antud eriajakirja kaudu, mille veebiversiooni leiab aadressilt: http://goo.gl/BKxaj

Vabatahtlike teabejagamist toetab farmaatsiaettevõte Bayer HealthCare. Firma Bayer HealthCare teadusuuringud ja tegevus keskenduvad diagnostilisele visualiseerimisele, erimeditsiinile, üldmeditsiinile ja naiste tervishoiule. Bayer Healthcare soovib anda panuse meditsiini arengusse ja püüdleb elukvaliteedi parandamise poole.

 

Eesti Seksuaaltervise Liit (ESTL) alustas oma tööd 1994. aastal Eesti Pereplaneerimise Liidu nime all, 2005. aastast alates on organisatsiooni nimeks Eesti Seksuaaltervise Liit. Alates 1995. aastast on ESTL Rahvusvahelise Pereplaneerimise Föderatsiooni (IPPF) liige. Eesti Seksuaaltervise Liidu missioon on kõikide inimeste seksuaal- ja reproduktiivtervise edendamine ning seksuaalsete ja reproduktiivsete õiguste kaitsmine Eestis, seksuaaltervise kohta informatsiooni ja heatasemeliste teenuste kättesaadavuse tagamine.


Lisainfo:
Kerli Hannus

Eesti Seksuaaltervise Liit

tel: (+ 372) 655 27 55; 566 54 313;

E-mail: estl@estl.ee

www.amor.ee

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status