/ Osale Euroopa Liidu mudeli simulatsioonis Strasbourgis!

 

Model European Union (MEU) simuleerib Euroopa instituute ja poliitikat. Selle informaalse hariduse projekti on ellu viinud Bringing Europeans Together Association (BETA), kelle eesmärk on selle projektiga anda noortele esmane kogemus Euroopa Liidu keerulisest struktuurist ja otsustusprotsessist. 

Juba seitsmendat korda korraldatav simulatsioon leiab aset Strasbourgis (Prantsusmaal) 20.-27. aprillil 2013. Selle aja jooksul võtavad 180 noort omale nõukogu ministrite, Euroopa Parlamendi liikmete, lobistajate, ajakirjanike ja tõlkide rollid.

Kandideerimine lõpeb 11. veebruaril 2013. Lisainfot saab nende kodulehelt www.meu-strasbourg.org

NB! Kui oled varem registreerunud, võta korraldajatega ühendust, kuna tehnilistel põhjustel võib mõni registreerumine olla andmebaasist kadunud.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status