fbpx

/ Infonurk / Muu / “Noorte Varivalimised 2013” otsib maakondlikke koordinaatoreid

 

Eesti Noorteühenduste Liit otsib poliitiliselt sõltumatu projekti “Noorte Varivalimised 2013” meeskonda maakondlikke koordinaatoreid, kelle peamiseks ülesandeks on olla kontaktisikuks ja mentoriks oma maakonna sündmuste korraldajatele ning hoolitseda projekti täiendava teavitustöö eest, mille tulemusena noored kasutaks 2013. aasta oktoobris toimuvate valimisete ajal võimalust oma arvamus Varivalimiste hääletusel välja öelda.


Maakondliku koordinaatori ülesanded on:
1. Annab regulaarselt ülevaadet maakonna tegemiste kohta ning suhtleb koolides toimuvate debattide korraldajatega ning nõustab neid vajadusel koostöös projektijuhiga;
2. Korraldab oma tiimiga ja Varivalimiste vabatahtlikega kohalikku Varivalimiste täiendavat teavitust;
3. Kaardistab võimalikud täiendavad koostööpartnerid ja teavitustegevusega seotavad sündmused ning saab teha projekti raames koostööd kohalike õpilasaktivistide, noortekogude liikmete, kooli huvijuhtide ja ühiskonnaõpetuse õpetajatega;
4. Kaardistab võimalikud valimispunktid maakonnas (koolide arvutiklassid, fuajeed, noortekeskused, kaubanduskeskused, kultuurimajad jmt) ja teeb koostööd maakonna jaoks spetsiaalselt kokku pandud Varivalimiskomisjoniga.

Maakondlikud koordinaatorid saavad tunnustatud ja koolitatud ning mitmekülgseid kogemusi üle-Eestilise projekti meeskonna töös. Koordinaatoritel on võimalik arvamust avaldada avalikus Varivalimiste ajaveebis, saada üle Eesti uusi ja huvitavaid tutvuseid ning soovi korral panna end proovile täiendavates tegevustes, mis isiklikku väljakutset pakuvad. Tegemist onvabatahtliku tööga.


Maakondliku koordinaatori tööülesannete algus on juuni 2013 ja lõpp oktoober 2013.
Oma soovist palume anda esimesel võimaluse märku varivalimiste projekijuhile Maia Esklale kas e-posti (maia@enl.ee) või telefoni teel (+ 372 51 941 773).

Projekti rahastab EMP toetuste Vabaühenduste Fond Avatud Eesti Fondi vahendusel

LISAINFORMATSIOON:
Maia Eskla
Eesti Noorteühenduste Liit / Estonian National Youth Council
Varivalimiste projektijuht / Shadow elections project manager
E-mail: maia@enl.ee
Tel: + 372 51 941 773
Aadress: Estonia pst. 5a, 10143, Tallinn
www.varivalimised.ee

 

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status