/ Neljapäeval algab Tallinna noortenädal

 

Tallinna Spordi- ja Noorsooamet
06.05.2013
PRESSITEADE

 

Neljapäeval algab Tallinna noortenädal

9.mail algab algab järjekordne Tallinna noortenädal, mille jooksul leiab aset ligikaudu 60 sündmust, mis on mõeldud erineva vanuse, huvide ja soovidega noortele. Üritused toimuvad enamjaolt küll kesklinnas, kuid tegevusi on ka linnaosades ning noortekeskustes.

Noortenädal algab 9. mail Vabaduse väljakul heategevusliku teatejooksuga kell 14:00 ning jätkub väga mitmekülgsete sündmustega. Just Filmi noortenädala eriprogramm Kinos Sõprus, Noortebändide konkurss, JAFFi Noortenädala eriprogramm kinos Artis, Friday Night Skate, mereteemalised õpitoad, Tänavakultuuride päev Pääsküla noortekeskuses ja Vabaduse foorum on vaid osa nädala raames toimuvatest sündmustest. Lisaks on mitmeid kohtumisõhtuid, seminare ja muid kultuurisündmusi.

Noortenädal lõppeb koos Tallinna päevaga 15. mail samuti Vabadus väljakul, kus toimub suur kontsert. Esinevad parimad noortebändid ja koolitantsu grupid ning õhtu lõpetab menuka ansambli Põhja-Tallinna kontsert. Kontsert on kõigile huvilistele tasuta!

Täpsema programmi leiavad kõik huvitatud noortenädala kodulehelt www.tallinn.ee/noortenadal või www.facebook.com/noortenadal

Tallinna noortenädalat korraldab Tallinna Spordi- ja Noorsooamet, koostöös partneritega mittetulundus-, avalikust ja erasektorist.

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status