/ Kutsume ENLi liikmeid osalema mentorprogrammis

 

Eesti Noorteühenduste Liit koos Eesti Üliõpilaskondade Liidu ja Eesti Õpilasesinduste Liiduga kutsub osalema noorteorganisatsioonide mentorprogrammis. See on Sinu võimalus saada tuge ja väljastpoolt pilku oma tegevusele. Mentorprogramm pakub noorteühenduse juhtidele juhtimismentorlust, mis toetab neid oma organisatsiooni tegevuse analüüsil, tegevuste planeerimisel ning ellu viimisel. Mentorprogramm algab koolitusega augusti lõpus ning kestab 2014. aasta kevadeni.

Kui oled oma noorteühing juht ning soovid saada isiklikku tuge mentori näol, siis anna endast märku 4. juuniks aadressil kaidi@enl.ee. Kirjuta lühidalt, miks soovid prorgammis osaleda ja millist tuge mentorilt ootad.

Mentorprogrammi aitab välja töötada ning koolitust viib läbi kogenud juht, koolitaja ja mentor – Asko Talu. 

Vaata rohkem siit.
Projekti rahastab EMP toetuste Vabaühenduste Fond Avatud Eesti Fondi vahendusel. 

Lisainformatsioon:
Kaidi Nurmik
kaidi@enl.ee

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status