fbpx

/ Infonurk / Uudiskiri / ENLi Teated 373

\"ENL\"

27. august 2013
ENLi Teated nr 373

\"\"

UUDISED

¤ Avatud on konkurss osaluskogude koordinaatori ametikohale

Tule liitu ENLi aktiivse meeskonnaga! Tegemist on täistööajaga (1,0), tööle asumise aeg on 16. september 2013 ja töökoht on ENLi kontor (Estonia pst 5 a, Tallinn). 
Loe täpsemalt siit

 

¤ Eesti Skautide Ühing otsib juhiabi

Eesti Skautide Ühing on üleriigiline regulaarset noorsootööd tegev organisatsioon sihiga arendada noori täisväärtuslikeks kodanikeks. Oma tegevuse veelgi paremaks korraldamiseks otsime oma meeskonda *juhatuse assistenti/juhiabi*.
Loe täpsemalt siit

 

¤ ENLi aktiivsetele sõpradele Tegude Päevikud soodushinnaga!

Pärnumaa aktiivsete noorte osalusel loodud Tegude Päevik on nüüdsest ENLi sõpradele eriti hea hinnaga. Kiiremad said päevikuga tutvuda meie suvekoolis, nüüd saab igaüks endale tellida just sellise päeviku, nagu vaja.
Loe täpsemalt siit

 

\"\"

TÄHTSAD KUUPÄEVAD

25. okt – ENLi meediakonverents 
7. nov – osaluskohvikud üle Eesti 
16.-17. nov – sügisseminar Tartus (sh üldkoosolek) 
13. dets – ENLi jõulupidu

 

\"\"

ENLi ETTEVÕTMISED

Käesoleval nädalal:
27.08 toimub ENLi kontoris poliitiliste koja koosolek, arutatakse Projekti \”Noorte Varivalimised\” debattide korraldust ja üliõpilaste stipendiumite teemat ning antakse ülevaade noorteühingute rahastuse teemast ja noortevaldkonna arengukava koostamise protsessist.
28.08 toimub ENLi nõukogu koosolek
28.08 osaleb ENLi esindaja Liina Rüütel uimastiennetuse valitsuskomisjonis 
29.08 esindab personali- ja haldusjuht Kaidi Nurmik ENLi E3 ja Eha Paasi kohtumisel AEF projekti raames
29.08 kohtuvad juhatuse esimees Mailis Ostra ja personali- ja haldusjuht Kaidi Nurmik Robert Sarvega, et arutada ENLi alusdokumentide kaasajastamist
31.08-01.09 toimub ENLi kontoris Euroopa Noortefoorumi (YFJ) juhatuse koosolek

 

\"\"

KOOLITUSED, konverentsid, rahastamine

¤ OSALE: Vabakonna suvekool muutuste loomisest, mõõtmisest ja jagamisest 
XV vabakonna suvekoolini on jäänud vähem kui kuu aega! Seekord on teemaks muutused, mida vabaühendused oma tegevusega oma sihtrühmas, kogukonnas, või ühiskonnas loovad – õpime, kuidas selliseid muutuseid saavutada, märgata, mõõta ja teistelegi neist teada anda.
Lisainfot siit

 

¤ OSALE: Euroopa Noored ideeööpäev Idee24 ootab teid taas! 
Kutsume teid osa võtma suurepärasest ideeööpäevast, kus noored üle Eesti tulevad kokku, et üheskoos oma algusjärgus või pooleliolevaid projektiideid arendada või hoopis uusi ideid välja mõelda. Koos koolitajate ning Euroopa Noored Eesti büroo nõustajatega vormitakse 24 tunni jooksul noorte ideed rahastustaotlusteks, mida võib esitada programmi Euroopa Noored 1. oktoobri taotlustähtajaks.
Lisainfot siit

 

¤ OSALE: Sorex kutsub: Pärnumaale Nigulasse talgutele 
Septembrikuu esimese nädala lõpus, täpsemalt siis 06.-st 08. kuupäevani läheme Pärnumaale taas appi Eestimaa Looduse Fondile ning üheskoos täidame vanu kuivenduskraave, mis mõjutavad Nigula raba veetaset ning mida juba mitu aastat on ELF-i avalike talgute ja ka ühtede ühistalgute raames turbapätsidest laotud tammidega rabakooslusele kahjutuks tehtud.
Lisainfot siit

 

¤ OSALE: Praxise kaasamiskoolitused 2013
Seekordsed koolitused on võrreldes eelnevatega mõeldud pigem edasijõudnutele st. vähem selgitatakse, miks kaasata ning rohkem, kuidas kaasata, samuti, mis töötab ja mis mitte.
Lisainfot siit

 

¤ OSALE: Sorex kutsub: Ekskursioonid Peeter Suure merekindluse Laagri tunnelitesse 
14.-29.08 toimuvad retked Tallinna külje all Laagris asuvatesse päris kõrgetesse-laiadesse paekivi sisse raiutud Imperaator Peeter Suure merekindluse maa-alustesse tunnelitesse.
Lisainfot siit

 

¤ VÄLISMAALE: Konkurss kutsehariduse õpilastele – rahvusvaheline konverents ametivõimalustest Läänereme ruumis Saksamaal 
13. kuni 18. oktoobrini 2013 kohtuvad Saksamaal Mecklenburg-Vorpommerni liidumaa ja Balti riikide noored. Kohtumispaigaks on Läänemere ääres asuvad Rostock, Stralsund ja Darß ning teemaks Läänemere ruumi võimalused ning eelkõige ametialased perspektiivid.
Lisainfot siit

 

¤ RAHASTAMINE: ENLi osaluskogude projektifondi järgmine voor septembris!

Toetus on mõeldud alustavatele ja olemasolevatele osaluskogudele tegevuste korraldamiseks. Osaluskogude projektifond koosneb kahest alafondist: Algatusfond – alustavatele osaluskogudele, saab taotleda toetust kuni 200 EURi & Arendusfond – vähemalt kuus kuud tegutsenud osaluskogudele, saab taotleda kuni 800 EURi.
Loe täpsemalt siit

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status