fbpx

/ Infonurk / Uudiskiri / ENLi Teated 374

\"ENL\"

3. september 2013
ENLi Teated nr 374

\"\"

UUDISED

¤ ENLi liikmele – ENLi kontaktisikute kohtumine

Et ühingute ja ENLi vaheline suhtlus oleks võimalikult selge ja konkreetne, et kontaktisikutel oleks põhjalik ülevaade ja selge pilt ENLi toimisest ja tegevusest, liikmete õigustest ja kohustustes ning üksteise tegemistest, korraldame 5. oktoobril kontaktisikute kohtumise. 
Loe täpsemalt siit

 

¤ Eesti Skautide Ühing otsib juhiabi

Eesti Skautide Ühing on üleriigiline regulaarset noorsootööd tegev organisatsioon sihiga arendada noori täisväärtuslikeks kodanikeks. Oma tegevuse veelgi paremaks korraldamiseks otsime oma meeskonda *juhatuse assistenti/juhiabi*.
Loe täpsemalt siit

 

¤ Tööpakkumine Euroopa Noored Eesti büroo avalike suhete koordinaatorile

Euroopa Noored Eesti büroo on sihtasutuse Archimedes struktuuriüksus, mis koordineerib Euroopa Liidu noorte kodanikuharidusprogrammi Euroopa Noored Eestis ja tegeleb noorte arenguvõimaluste toetamisega läbi rahvusvahelise koostöö ja mitteformaalse õppimise ning noorsootöö rahvusvahelistamise ja arendamisega.
Loe täpsemalt siit

 

¤ Teeme Ära! alustas Facebooki puhastamist virtuaalprügist

Teeme Ära Sihtasutus alustas koristuskampaaniat, mille eesmärgiks on vabaneda üleliigsest virtuaalprügist Facebookis. Spetsiaalselt Teeme Ära! jaoks loodud uudse Facebooki rakendusega saavad sotsiaalvõrgustiku kasutajad hõlpsasti eemaldada oma kontolt need leheküljed, mille vastu enam huvi ei tunta.
Loe täpsemalt siit

 

¤ ENLi aktiivsetele sõpradele Tegude Päevikud soodushinnaga!

Pärnumaa aktiivsete noorte osalusel loodud Tegude Päevik on nüüdsest ENLi sõpradele eriti hea hinnaga. Kiiremad said päevikuga tutvuda meie suvekoolis, nüüd saab igaüks endale tellida just sellise päeviku, nagu vaja.
Loe täpsemalt siit

 

\"\"

TÄHTSAD KUUPÄEVAD

5. okt – ENLi kontaktisikute kohtumine
25. okt 
– ENLi meediakonverents 
7. nov – osaluskohvikud üle Eesti 
16.-17. nov – sügisseminar Tartus (sh üldkoosolek) 
13. dets – ENLi jõulupidu

 

\"\"

ENLi ETTEVÕTMISED

Käesoleval nädalal:
2.09 kohtus juhatuse esimees Mailis Ostra Eesti Euroopa Liikumise juhataja Alo Raiestega, et arutada koostööd Euroopa noortekaardi raames
4.09 toimuvad ENLi kontoris Osaluskogude koordinaatori töökoha kandidaatide intervjuud
6.09 kohtuvad juhatuse esimees Mailis Ostra, personali- ja haldusjuht Kaidi Nurmik ja avalike suhete spetsialist Karl Hallik Tartus Haridus- ja Teadusministeeriumi asekantsleri Madis Lepajõe, noorteosakonna juhataja Anne Kivimäe ning noorteosakonna asejuhataja Ardo Rohtlaga, et arutada noortepoliitika nõukoja taastamist ja muid küsimusi
6.-7.09 osalevad Varivalimiste projektijuht Maia Eskla ja noortepoliitika nõunik Edvard Ljulko Eesti Mittetulundusühingute ja Sihtasutuste Liidu suvekoolis

 

Eelmisel nädalal:
27.08 toimus ENLi kontoris poliitiliste koja koosolek, arutati Projekti \”Noorte Varivalimised\” debattide korraldust ja üliõpilaste stipendiumite teemat ning anti ülevaade noorteühingute rahastuse teemast ja noortevaldkonna arengukava koostamise protsessist.
28.08 toimus ENLi nõukogu koosolek
28.08 osales ENLi esindaja Liina Rüütel uimastiennetuse valitsuskomisjonis 
29.08 esindas personali- ja haldusjuht Kaidi Nurmik ENLi E3 ja Eha Paasi kohtumisel AEF projekti raames
29.08 kohtusid juhatuse esimees Mailis Ostra ja personali- ja haldusjuht Kaidi Nurmik Robert Sarvega, et arutada ENLi alusdokumentide kaasajastamist
31.08-01.09 toimus ENLi kontoris Euroopa Noortefoorumi (YFJ) juhatuse koosolek

 

\"\"

KOOLITUSED, konverentsid, rahastamine

¤ OSALE: Supergraafika konkurss Tallinnas
Konkurss kõikidele, kes tunnevad endas kunstnikujoont ja julgevad teha kavandid ideedest, mida võiks Laagna tee lõpus asuva tunneli väliseina peale joonistada. Teemadele piiranguid ei ole, kuid viha õhutamine millegi või kellegi vastu on välistatud.
Lisainfot siit

 

¤ OSALE: Kutse: arvutijoonistuste võistlus – EENet 20
Konkurss on pühendatud EENeti 20. aastapäevale. Võistlus toimub neljas vanuserühmas ning parimatele autoritele ja juhendajatele on Hariduse Infotehnoloogia SA välja pannud auhinnad.
Lisainfot siit

 

¤ OSALE: Noorsootöötajate mõttekoht tuleb taas
Seekord on oma mõtteid noortest ja noorsootööst lubanud jagama tulla David Vseviov ja Linnar Priimägi. Toimumise koht on veel selgumisel, kuid sellest hoolimata võiksid neljapäeva hommikupooliku kõnekatele mõtetele ja huvitavatele mõttearendustele juba ära broneerida.
Lisainfot siit

 

¤ OSALE: Tartu Ärinõuandla korraldab inspiratsioonikonverentsi \”Silmad särama ja tegudele, igatahes!\”
Konverents on pühendatud Tartu Ärinõuandla 20. aastapäevale
Lisainfot siit

 

¤ OSALE: Euroopa Noored ideeööpäev Idee24 ootab teid taas! 
Kutsume teid osa võtma suurepärasest ideeööpäevast, kus noored üle Eesti tulevad kokku, et üheskoos oma algusjärgus või pooleliolevaid projektiideid arendada või hoopis uusi ideid välja mõelda. Koos koolitajate ning Euroopa Noored Eesti büroo nõustajatega vormitakse 24 tunni jooksul noorte ideed rahastustaotlusteks, mida võib esitada programmi Euroopa Noored 1. oktoobri taotlustähtajaks.
Lisainfot siit

 

¤ OSALE: Praxise kaasamiskoolitused 2013
Seekordsed koolitused on võrreldes eelnevatega mõeldud pigem edasijõudnutele st. vähem selgitatakse, miks kaasata ning rohkem, kuidas kaasata, samuti, mis töötab ja mis mitte.
Lisainfot siit

 

¤ VÄLISMAALE: Konkurss kutsehariduse õpilastele – rahvusvaheline konverents ametivõimalustest Läänemere ruumis Saksamaal 
13. kuni 18. oktoobrini 2013 kohtuvad Saksamaal Mecklenburg-Vorpommerni liidumaa ja Balti riikide noored. Kohtumispaigaks on Läänemere ääres asuvad Rostock, Stralsund ja Darß ning teemaks Läänemere ruumi võimalused ning eelkõige ametialased perspektiivid.
Lisainfot siit

 

¤ RAHASTAMINE: ENLi osaluskogude projektifondi järgmine tähtaeg 5. septembril!

Toetus on mõeldud alustavatele ja olemasolevatele osaluskogudele tegevuste korraldamiseks. Osaluskogude projektifond koosneb kahest alafondist: Algatusfond – alustavatele osaluskogudele, saab taotleda toetust kuni 200 EURi & Arendusfond – vähemalt kuus kuud tegutsenud osaluskogudele, saab taotleda kuni 800 EURi.
Loe täpsemalt siit

 

¤ RAHASTAMINE: EMP ja Norra toetuste taotlusvoorude teabepäevad

Sotsiaalministeerium, Haridus- ja Teadusministeerium, Justiitsministeerium ja Avatud Eesti Fond koostöös Eesti Noorsootöö Keskusega korraldavad septembris-oktoobris EMP ja Norra toetuste taotlusvoorude infopäevad kümnes eri paigus. Teabepäevade raames tulevad tutvustamisele Riskilaste ja -noorte, Vabaühenduste Fondi, Rahvatervise, Koduse ja soolise vägivalla programm.
Loe täpsemalt siit

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status