fbpx

/ Infonurk / Muu / ENTK: Tunnusta noortevaldkonna tegijaid!

Eesti Noorsootöö Keskus on välja kuulutanud noorsootöötajate tunnustuskonkursi, mille eesmärk on esile tõsta noorsootöösse panustanud ning valdkonda edendanud inimesi ja organisatsioone ning silmapaistvamaid ja olulisemaid algatusi, millel on oluline mõju kohalikul, maakondlikul või üleriigilisel tasandil.

 

Kandidaate võivad esitada kõik juriidilised ja füüsilised isikud. Kandidaat võib esitada iseennast soovituskirja olemasolul. Kandidaatide esitamiseks tuleb täita kandidaadi esitamise vorm ja saata esitatava kandidaadi elukoha/asukohajärgse maavalitsuse noorsootöö eest vastutavale isikule.

 

Kandidaate võivad kõikides kategooriates esitada üleriigilised noorte – ja noorsootööühingud (katusorganisatsioonid ja siinhulgas ka Eesti Noorsootöö Keskus) otse Eesti Noorsootöö Keskusele 1. novembriks meiliaadressile tunnustamine@entk.ee võipostiaadressile Tõnismägi 11, Tallinn, 15192.

 

Tunnustamine toimub neljas kategoorias:

·         enim silma paistnud noorsootöötaja

·         enim silma paistnud koolitaja (UUS!)

·         aasta koostöö

·         aasta tegu

 

Palun tutvuge uuendatud tunnustamise korra ja kandidaatide esitamise vormidega meie kodulehel: http://www.entk.ee/tunnusta-noortevaldkonna-tegijaid

Võtke kindlasti ühendust kui teil tekib küsimusi või soovite midagi täpsustada.

 

Varasemaid tunnustatuid vaadake siit: http://www.entk.ee/sundmused

Auhinnad antakse kätte 2013. aasta detsembris. Tegevused viiakse ellu Euroopa Sotsiaalfondi kaasrahastatava riikliku programmi „Noorsootöö kvaliteedi arendamine“ vahenditest.

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status