fbpx

/ Infonurk / Uudiskiri / ENLi Teated 385

20. november 2013
ENLi Teated nr 385

UUDISED

¤ ENLil uus juhatus ja revisionikomisjon!

Pühapäevasel üldkoosolekul valis ENLi üldkoosolek meile kaks uut revisjonikomisjoni liiget. Kolmapäevasel nõukogu koosolekul valis nõukogu kolm uut juhatuse liiget. Kes, mis ja kus, loe täpsemalt lingi tagant!
Loe täpsemalt siit

 

¤ Eesti Noorteühenduste Liit kuulutab välja konkursi NOORTEPOLIITIKA NÕUNIKU leidmiseks

Kui arvad, et just sina oled järgmine teenäitaja Eesti noortepoliitika arengus, siis tule liitu meie meeskonnaga!
Loe täpsemalt siit

 

¤ EAÜS kutsub üles: Vuntsid, tervis ja peod

Eesti Arstiteadusüliõpilaste Selts EAÜS kutsub kõiki mehi üles osalema Movembri tähistamisel, tegevustes ja loengutes. Kuidas täpsemalt, loe lingi tagant!
Loe täpsemalt siit

 

¤ AIESEC Eestis kutsub noori osalema oma programmides!

GLOBAL CITIZEN on vabatahtliku töö programm noortele, kes soovivad avardada oma maailmavaadet ja ennast arendada. AIESEC pakub noortele põnevat ja tähendusrikast kogemust võõras kultuuriruumis. Vabatahtlikuna saad võimaluse avastada maailma, luues samaaegselt kohalikus kogukonnas positiivseid muutusi. 
Loe täpsemalt siit

 

TÄHTSAD KUUPÄEVAD

13. dets – ENLi jõulupidu

 

ENLi ETTEVÕTMISED

Käesoleval nädalal:
18.11 osales osaluskogude koordinaator Kuldar Adel Euroopa Noored Eesti büroo veebiarendusseminaril
19.11 osalesid ENLi meeskonna liikmed Lahedal Koolipäeval Nokia kontserdimajas
19.11 osales avalike suhete spetsialist Eesti Noorsootöö Keskuse kokku kutsutud noorsootöö tunnustamise noortekomisjonis
20.11 osales juhatuse esimees Mailis Ostra Haridus- ja Teadusministeeriumi Noortevaldkonna arengukava rakenduskava arutelul
20.11 viibivad juhatuse esimees Mailis Ostra ja osaluskogude koordinaator Kuldar Adel Tallinna Linna Noortevolikogu tänuüritusel Tallinna Raekojas
20.11-22.11 osaleb nõukogu liige Gerd Tarand Euroopa Noortefoorumi COMEM üritusel
21.11 korraldavad osaluskogude koordinaatorid Kadi Vahtra ja Kuldar Adel Haapsalus ENLi noorsootöötajate koolitust osaluskogude olemuse ja tegevuse teemal
21.11 osaleb juhatuse esimees Mailis Ostra Archimedese konverentsil ja tänuüritusel
23.-24.11 viibib osaluskogude koordinaator Kuldar Adel Lääne-Virumaal, et nõustada Haljala ja Kunda noorte koostööprojekti ning viia läbi osaluskogude teemaline koolitus

 

Eelmisel nädalal:
13.11 külastas osaluskogude koordinaator Kuldar Adel Saue noortekeskust, et nõustada kohalikke noori osaluskogu loomisel
14.11 osalesid personali- ja haldusjuht Kaidi Nurmik ja osaluskogude koordinaator Kadi Vahtra Eesti Väitlusseltsi koolitusel “Moderaator kui arutelu disainer”
14.11 osales juhatuse esimees Mailis Ostra Lastekaitse Liidu konverentsil
15.-17.11 viibis kogu meeskond Tartus, et valmistada ette ja viia läbi ENLi sügisseminar ja XXIV üldkoosolek

 

KOOLITUSED, konverentsid, rahastamine

¤ OSALE: Seminar “Täistabamus välisülikooli valikul!”
Dream Foundation kutsub tasuta välismaal õppimise seminarile, kus tutvustatakse lähemalt 10 ülikooli ning viiakse läbi töötoad ülikooli valimise ja välismaa tudengielu tundmise kohta. 
Lisainfot siit

 

¤ OSALE: AEGEE-Tallinna reisijuttude õhtu
AEGEE-Tallinna korraldab 28.novembril Tallinna Ülikoolis mõnusas ruumis üliõpilaskonnas reisijuttude õhtu, kus kõik AEGEE-Tallinna liikmed räägivad enda kogemustest ja seiklustest AEGEE-ga seoses projektidest koostöös teiste riikide noortega, reisimistest suviti ja palju põnevat veel.
Lisainfot siit

 

¤ OSALE: Vabatahtlik Neljapäev
Kas tead juba, et nädala pärast toimub Tartus VABATAHTLIK NELJAPÄEV? Tule ja saa sinagi sellest Ühisnädalal toimuvast erilisest neljapäevast osa!
Lisainfot siit

 

¤ OSALE: Avatud Vabariik kutsub aruteluõhtule
Noorteühing Avatud Vabariik kutsub noori 22. novembril algusega kell 15.00 (klubi Shah Matt, Pikk 39, II korrus) aruteluõhtule “Eesti ja vene meedia kui paralleelmaailmad”, mis on pühendatud ühele suurimale lõimumisprobleemile Eestis – eestlaste ja venekeelsete elanike totaalselt erinevale infoväljale.
Lisainfot siit

 

¤ OSALE: Loomekonkurss “NATO mäng”
Eesti NATO Ühing, Kaitseministeerium ning Haridus- ja Teadusministeerium kuulutavad välja loomekonkursi “NATO mäng” et tähistada NATO-ga liitumise 10.aastapäeva. Osalema on oodatud gümnaasiumiastme ja kutseõppeasutuse (kutsekeskharidusõpe) õpilastest moodustunud kuni 5-liikmeline rühm.
Lisainfot siit

 

¤ RAHASTUS: Justiitsministeerium kutsub toetama erikoolist ja vanglast vabanenud noori
Alates 18. novembrist saavad mittetulundusühingud, erikoolid, vanglad ning riigi- ja omavalitsusasutused taotleda raha programmist “Riskilapsed ja -noored”, et ennetada vanglast ja erikoolist naasvate noorte uusi kuritegusid.
Lisainfot siit

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status