/ Uued inimesed ENLis!

ENLi üldkoosolekul 17. novembril valiti ENLile uued revisjonikomisjoni liikmed. Alates 18. novembrist lõppes revisjonikomisjoni liikmestatuut senistel liikmetel Raigo Jahul ja Irmeli Altil. Samast päevast algasid volitused Maris Sillal ja Mart Kimmelil.

20. novembril valis erakorralisel nõukogu koosolekul ENLi nõukogu uuteks juhatuse liikmeteks Reet Sillavee (esimees), Liisa Lillemetsa (aseesimees) ja Triin Bõstrovi (aseesimees). Juhatuse liikmete volitused algavad uuest aastast.

Jõudu ja jaksu uutele töötajatele ja suurimad tänud senistele panustajatele!

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status