/ ENLi Teated 387

\"ENL\"

10. detsember 2013
ENLi Teated nr 387

\"\"

UUDISED

¤ Eesti Noorteühenduste Liit kuulutab välja konkursi League of Young Voters kampaaniajuhi leidmiseks

League of Young Voters on noortele valijatele (18-26) suunatud ühiskondlik kampaania, mille eesmärgiks on Euroopa Parlamendi valimise käigus noori puudutavate teemade tõstatamine, noorte teadlikkuse tõstmine Euroopa Parlamendi ja selle valimise kohta ning valimisaktiivsuse suurendamine noorte seas.
Loe täpsemalt siit

 

¤ AIESEC Eestis kutsub noori osalema oma programmides!

GLOBAL CITIZEN on vabatahtliku töö programm noortele, kes soovivad avardada oma maailmavaadet ja ennast arendada. AIESEC pakub noortele põnevat ja tähendusrikast kogemust võõras kultuuriruumis. Vabatahtlikuna saad võimaluse avastada maailma, luues samaaegselt kohalikus kogukonnas positiivseid muutusi. 
Loe täpsemalt siit

 

\"\"

TÄHTSAD KUUPÄEVAD

13. detsembril – ENLi jõulupidu

 

\"\"

ENLi ETTEVÕTMISED

Käesoleval nädalal:
13.12 toimub Hopneri majas ENLi jõulupidu
13.-14.12 toimub Tallinnas Noortekogude ümarlaud
14.12 toimub ENLi osaluskohvikute kokkuvõttev koosolek Tallinnas

 

Eelmisel nädalal:
5.-7.12 osales nõukogu liige Gerd Tarand Brüsselis League of Young voters koosolekul
6.12 koolitas osaluskogude koordinaator Kadi Vahtra koos noortega Vara vallas ümbruskaudseid alustavaid osaluskogusid
7.12 osalesid noortepoliitika nõunik Edvard Ljulko ja eestvedaja Gertu Borodkina Noorsotside sünnipäevakonverentsil
7.12 osales juhatuse esimees Mailis Ostra Pärnus Reforminoorte üldkogul
8.12 koolitas osaluskogude koordinaator Kadi Vahtra koos noortega Värska vallas ümbruskaudseid alustavaid osaluskogusid

 

\"\"

KOOLITUSED, konverentsid, rahastamine

¤ OSALE: Continuous Action otsib 6 vaprat ja motiveeritud osalejat sotsiaalse disaini projekti DesignLAB Orissa!
DesignLAB Orissa on MTÜ Continuous Action algatatud sotsiaalse disaini projekt, mille eesmärgiks on õppida rakendama disainiprotsessi sotsiaalsete muutuste loomiseks. Projekt toob veebruaris 2014 Orissa osariigis Indias kokku aktivistid, noored professionaalid ja muutuste loojad neljast riigist – Indiast, Nepaalist, Taanist ja Eestist.
Lisainfot siit

 

¤ OSALE: Loomekonkurss \”NATO mäng\”
Eesti NATO Ühing, Kaitseministeerium ning Haridus- ja Teadusministeerium kuulutavad välja loomekonkursi \”NATO mäng\” et tähistada NATO-ga liitumise 10.aastapäeva. Osalema on oodatud gümnaasiumiastme ja kutseõppeasutuse (kutsekeskharidusõpe) õpilastest moodustunud kuni 5-liikmeline rühm.
Lisainfot siit

 

¤ RAHASTUS: Justiitsministeerium kutsub toetama erikoolist ja vanglast vabanenud noori
Alates 18. novembrist saavad mittetulundusühingud, erikoolid, vanglad ning riigi- ja omavalitsusasutused taotleda raha programmist \”Riskilapsed ja -noored\”, et ennetada vanglast ja erikoolist naasvate noorte uusi kuritegusid.
Lisainfot siit

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status