/ ENL tunnustas tublimaid

Reedel, 13. detsembril toimunud ENLi jõulupeol oli taaskord aeg tunnustada lõppeva aasta tublimaid ja aktiivsemaid.

Tunnustamine toimus kolmes kategoorias – parim noorteprojekt, parim koostööprojekt ja Organisatsiooni Särts.

Parimaks noorteprojektiks 2013 pidas ENLi meeskond Rõngu valla noortevolikogu projekti “Julge unistada – Rõngu valla noorsootöö arengukava koostamine.” Projekti käigus võttis noortevolikogu vallavolikogult üle oma valla noorsootöö arengukava eeltöö ja koostamise, tehes kõiki tegevusi koostöös valla noorte ja noorsootöötajatega. Projekti tulemusena on järgmised 5 aastat Rõngu vallas noorsootöö arenemas just selles suunas, mis noortele endile kõige vajalikum tundub.

Parimaks koostööprojektiks 2013 valiti Eesti Arstiteadusüliõpilaste Seltsi ja MUG Eesti ühiselt korraldatud rahvusvaheline tudengikonverents “E-Health – Integration of IT and Medicine.” Konverents tõi septembril Tartusse kokku 140 IT- ja arstitudengit Eestist, Saksamaalt, Poolast, Iraanist ja mujalt. Konverentsi patroon ja avakõneleja oli Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves.

Organisatsiooni Särtsu kategoorias hinnati võrdselt parimaks nelja tublit noor eri Eesti nurkadest. Kiituse pälvisid Tallinna noortevolikogu esimees Kea Kruuse, Tartumaa noortekogu juhatuse liige Toomas Laigu, Ida-Virumaa noortekogu esimees Maarja-Liisa Toost ja YFU Eesti vabatahtlik ja valimispäevade läbiviija Anneli Võsandi.

Eriauhinna “Kõige aktiivsem projektitaja” pälvis Eesti Arstiteadusüliõpilaste Selts, kelle erinevad toimkonnad esitasid konkursile kuus noorte- ja koostööprojekti, millest viis said ka oma kategoorias silmapaistva projekti tunnustuse.

ENL tänab kõiki jõulupeo külalisi, aktiivseid vabatahtlikke, noorteühingute ja osaluskogude noori ning noorsootöötajaid üle Eesti, kes on aidanud noorte elu Eestis tuua sellele tasemele, kus see praegu on. Loodame, et jätkuva koostöö tulemusena jõuame veelgi kaugemale ja kõrgemale!

Vaata galeriid ENLi jõulupeost siit!

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status