/ ENLi Teated 388

\"ENL\"

17. detsember 2013
ENLi Teated nr 388

\"\"

UUDISED

¤ ENL tunnustas tublimaid!

ENLi jõulupeol tunnustati taaskord aasta parimaid projekte ja tublimaid vabatahtlikke. Projekte tunnustati kahes kategoorias: Parim Noorteprojekt 2013 ja Parim Koostööprojekt 2013. Vabatahtlike seast tõsteti esile neid, keda esitati Organisatsiooni Särtsu tiitli kandidaatideks.
Loe täpsemalt siit

 

\"\"

TÄHTSAD KUUPÄEVAD

1. jaanuar 2014 – alustab tööd ENLi uus juhatus koosseisus Reet Sillavee, Triin Bõstrov ja Liisa Lillemets
7.-8. veebruar – ENLi talvekool

 

\"\"

ENLi ETTEVÕTMISED

Käesoleval nädalal:
20.12 toimub ENLi kontoris juhatuse I üleandmiskoosolek

 

Eelmisel nädalal:
13.12 toimus Hopneri majas ENLi jõulupidu
13.-14.12 toimus Tallinnas Noortekogude ümarlaud
14.12 toimus ENLi osaluskohvikute kokkuvõttev koosolek Tallinnas

\"\"

KOOLITUSED, konverentsid, rahastamine

¤ OSALE: Kutse võrdse kohtlemise teemalisele nõustamisele
Võrdõigusvoliniku kantselei juristid annavad nõu, mida sellistel juhtudel ette võtta ja kuidas kaitsta end diskrimineerimise korral. Anname esialgse hinnangu, kas sind on ebavõrdselt koheldud ja nõustame, mida teha oma õiguste kaitseks.
Lisainfot siit

 

¤ OSALE: Osale UNESCO multimeediakonkursil!
Konkurss suunab noori mõtlema selle üle, et kui nad saaksid maailmas muuta midagi juba oma elu ajal, siis mis see oleks ning kuidas nad seda muudaksid. Kolme kõige parema töö autoreid oodatakse osalema tasuta märtsikuisel konverentsil New Yorgis, teistele osalejatele on samuti ette nähtud väärikad auhinnad. 
Lisainfot siit

 

¤ OSALE: Loomekonkurss \”NATO mäng\”
Eesti NATO Ühing, Kaitseministeerium ning Haridus- ja Teadusministeerium kuulutavad välja loomekonkursi \”NATO mäng\” et tähistada NATO-ga liitumise 10.aastapäeva. Osalema on oodatud gümnaasiumiastme ja kutseõppeasutuse (kutsekeskharidusõpe) õpilastest moodustunud kuni 5-liikmeline rühm.
Lisainfot siit

 

¤ RAHASTUS: Justiitsministeerium kutsub toetama erikoolist ja vanglast vabanenud noori
Alates 18. novembrist saavad mittetulundusühingud, erikoolid, vanglad ning riigi- ja omavalitsusasutused taotleda raha programmist \”Riskilapsed ja -noored\”, et ennetada vanglast ja erikoolist naasvate noorte uusi kuritegusid.
Lisainfot siit

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status