/ Selgunud on League of Young Voters projektijuht ja projekti assistent!

Meil on hea meel teatada, et projektijuhina alustab 23. jaanuarist tööd Marju Tamp. Marju õppis riigiteadusi, töötas Tallinna Ülikooli Üliõpilaskonnas ja oli ENLi Varivalimiste projekti assistent.

League of Young Voters projekti assistendina asub tööle Alina Aruoja. Alina õpib hetkel Tartu Ülikoolis riigiteadusi, ta juhtis Tallinna Üliõpilaskondade Ümarlauda ja veebruarikuuni on Noorte Sotsiaaldemokraatide juhatuse liige. Alina alustab tööd 3. veebruaril.

Lennukaid mõtteid, edu ja jaksu Marjule ja Alinale!

League of Young Voters on noortele valijatele (18-26) suunatud ühiskondlik kampaania, mille eesmärk on Euroopa Parlamendi valimise käigus noori puudutavate teemade tõstatamine, noorte teadlikkuse tõstmine Euroopa Parlamendi ja selle valimise kohta ning valimisaktiivsuse suurendamine noorte seas.

Info projekti kohta: Marju Tamp, marju@enl.ee, 5569 8134

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status