fbpx

/ Infonurk / Muu / Eesti Noorteühenduste Liit otsib oma meeskonda STRUKTUURSE DIALOOGI KOORDINAATORIT

Struktuurne dialoog on kahekõne Euroopa noorte ja poliitikategijate vahel. Igas Euroopa riigis kogunevad teatud aja tagant noored ja eksperdid ning koondavad oma mõtted ja ettepanekud kindlatel teemadel (nt noorte sotsiaalne kaasatus, loovuse ja loomingulisuse avaldumine jne). Eestis koondab nende arutelude tulemused ENL ja paneb kokku raporti, mille tulemusi arvestatakse EL noortepoliitika kujundamisel.

Mida koordintaator teeb?

– Viib ellu konsultatsioonid Eesti noorte ja ekspertidega (nt fookusrühmade ja internetiküsimustike näol)
– Koostab konsultatsioonide tulemustest raporti
– Juhib struktuurse dialoogi siseriikliku töörühma

Mida koordinaatorilt ootame?

          huvi noortevaldkonna ja noorte teemade vastu
          kõrghariduse olemasolu või selle omandamist (erandjuhtudel kutsehariduse olemasolu või selle omandamine);
          väga hea kirjalik ja suuline eneseväljendus ning suhtlemisoskus;
          kiire õppimisvõime;
          väga head eesti ja hea inglise keele oskust;
          kasuks tuleb vene keele oskus

Mida pakume omaltpoolt koordinaatorile?

          huvitavat ja väljakutseid pakkuvat tegevust noorte kollektiivis ja arenevas organisatsioonis;
          võimalust õppida süvitsi tundma kindlat valdkonda ning panustada riiklikul ja Euroopa tasandil valdkonna arengusse silmas pidades noorte huvisid;
          mitmekülgset ja arendavat kogemust ja tegevust;
          uusi kontakte ja tutvusi;
–          tegemist vabatahtliku tööga, kuid ENL hüvitab koordinaatori tegevusega kaasnevad kulud (transport, telefonikompensatsioon, vajadusel toitlustus) ning pakub võimalust osaleda välisreisidel ja -konverentsidel ENLi esindajana.

Koormus sõltub konsultatsiooniperioodidest ja omavahelistest kokkulepetest. Arvestada võib 1 tööpäevaga nädalas. Silmas tuleb pidada seda, et esineb suurema koormusega perioode, samas pikemaid pause.

Tekkis huvi?

Siis saada oma CV ja motivatsioonikiri (“Miks olen sobiv kandidaat struktuurse dialoogi koordinaatori kohale?”) märksõnaga “Struktureerse dialoogi koordinaator” kaidi@enl.ee hiljemalt 10. juuni 2014.

 

Eesti Noorteühenduste Liit (ENL) on katusorganisatsioon, mis ühendab 128  Eestis tegutsevat noorteühendust. ENLi peamisteks eesmärkideks on pakkuda noorteühendustele eestkostet, kujundada noori toetavat ühiskondlikku arvamust ja seadusandlikku keskkonda, esindada liikmete noortepoliitilisi huve Eestis ja rahvusvahelisel tasandil ning soodustada noorte aktiivset osalust ühiskonnas.

Lisainfo:
Kaidi Nurmik
kaidi@enl.ee
5662 5273
Vt: www.enl.ee/et/Noortepoliitika/konsultatsioonid

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status