/ Osale videokonkursil “Minu paroodiareklaam”

Lavasta humoorikas (või surmtõsine) reklaamsketš ja saada meile! Võid parodiseerida mõnda telereklaami või tutvustada toodet, mille oled ise välja mõelnud!

Peamine, et Sul endal oleks seda tore teha ja teistel naljakas vaadata! Vastutasuks premeerime Sind lahedate auhindadega ja kostitame maineka žürii asjalike kommentaaridega. Kui võtad asja tõsiselt ja soovid kunagi reaalselt telereklaame produtseerida, siis Sulle oleme mõelnud eriauhinna – anname võimaluse osaleda professionaalse tiimi töös ning osa võtta reaalse reklaamklipi valmimisest! Näita ennast meile ja võid saada tuule tiibadesse! Aeg head ideed filmilindile saada ja rikastada meie reklaamimaastikku!

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status