fbpx

/ Infonurk / Muu / Noor Meister 2015 – kutsehariduse suursündmus

Tahad näha, kuidas valguskiirusel valmivad imemaitsvad tordid, silmipimestavad lilleseaded ja medaliväärilised reklaamid ja veebidisainid?

Tule 6.–7. märtsil toimuvale kutsehariduse suursündmusele Noor Meister 2015. Kaheks päevaks koondub Tallinnasse Eesti Näituste messikeskusesse kogu Eesti kutseharidus.

Toimuvad kutsemeistrivõistlused 25 alal, kus mõõtu võtavad pea 350 kutseõppurit ning selgitatakse välja parimatest parimad.

Just Sinule on mõeldud 10 töötuba, kus saad proovida erinevaid ameteid ja töövõtteid. Noored juuksurid õpetavad tegema moodsaid punutisi, tervise töötoas saad selgeks esmaabivõtted, robootika-huvilised saavad uudistada kaugjuhitavaid roboteid ja autofännidel avaneb võimalus lausa auto värvimises kätt proovida! Lisaks veel palju muud põnevat!

Kutseharidusemessil osalevad 31 ametikooli üle Eesti, kelle käest saad küsida infot, mida ilusad reklaamid ei kajasta.

Lisaks hoiab tuju üleval meeleolukas lavaprogramm koos Eesti noorte DJ-dega. Ja mis kõige olulisem, sissepääs suursündmusele Noor Meister 2015 on kõigile huvilistele TASUTA! Kas pole lahe?

Tule ja vaata oma silmaga, kuidas sünnivad meistrid! Proovi erinevaid ameteid! Saa tuttavaks koolidega ja leia endale sobiv amet!

Üritus on külastajatele tasuta ja eelnevalt registreeruma ei pea. Töötoad ja messihall on avatud mõlemal päeval 10–18, kutsemeistrivõistlused toimuvad 6. märtsil kell 10–18 ja 7. märtsil kell 10–14. Võitjaid autasustatakse 7. märtsil kell 17.

Uuri lähemalt: www.noormeister.ee i Facebookis: www.bit.ly/NoorMeister2015

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status