fbpx

/ Infonurk / Muu / “Tegi pätti” videokonkurss ootab üle Eesti õpilaste videosid!

Harjumaa Alaealiste Komisjon kuulutab välja videokonkurssi “Tegi Pätti”. Juba viiendat aastat korraldatava konkursi eesmärgiks on suunata noori enam mõtlema ühiskonna ja iseenda turvalisuse ning probleemide märkamise teemadele. Parimaid konkursitöid kasutavad valdkonna spetsialistid ennetustöö tegemisel ja teemakohaste loengute läbiviimisel.

TEGI PÄTTI 2015 videokonkursi teema on “TURVATUNNE” ning sel aastal võivad töid esitada noored üle Eesti, vanuses 7-18!

Videokonkursi eesmärgiks on motiveerida noori märkama vägivalda enda ümber ning looma audiovisuaalseid teoseid, mis kujutavad kellegi suhtes tarvitatavat vägivalda, mida võib esineda kõikjal ühiskonnas. Videod võivad olla nii dokumentaalsed kui ka lavastatud ning soovitatav pikkus on 1-5 minutit.

Videokonkursi peaauhinnaks on NIKON D7200 kaamera koos kvaliteetse objektiiviga. Lisaks erinevate vanuserühmade parimatele GoPro Hero4 Black kaamerad ning täiendavad eriauhinnad Harjumaa (sh Tallinna) noortele.

Tööde esitamise tähtaeg on 08. mai 2015.

Palume jagada videokonkursi infot noortele, et anda võimalikult paljudele väljakutsuv võimalus ennast proovile panna ning oma nägemus edastada.

Konkursi tingimused ja juhend on leitavad manusest ning veebilehelt : www.kesa.ee/tp

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status