/ Kaardistame Eesti aarded!

Kus asub paik, kus ammutate inspiratsiooni ja energiat või millise pingi, kivi, aiaääre peal on just see kõige parem vaade meie kaunile Eestimaale? Võimalusi ja variante on piiritult, jagage neid ka teistega – www.eesti100aaret.ee

Muinsuskaitseamet kutsub kõiki leidma üles tähendusega paigad, Eesti tõelised aarded ja neist meile teada andma. Aardeks võib olla ükskõik milline tähendusega paik või objekt. Meile kõigile on armas näiteks Lauluväljak, kuhu aastakümneid on kogunetud koos laulma, ühes hingama. Kuid kindlasti on üle Eestimaa veel avastamata paiku, mis kohalike jaoks juba on legendaarsed, aga paljude teiste jaoks veel avastamata pärlid. Peidetuid ja peitmata aardeid on kindlasti sadu!

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Eesti-100-aaret/874593369246031