fbpx

/ Infonurk / Muu / Löö kaasa pikaajalises eksperimentaalses arenguprogrammis LEVEL UP!

Lahtise peaga noorsootöötaja või noortejuht, kes Sa töötad noortega vanuses 13-27!

Soovid arendada oma pädevusi noorte tunnustamisel ja nende õppimise toetamisel? Tahad aidata kaasa sellele, et noorsootöös õpitu muutub nähtavaks?

Löö kaasa pikaajalises eksperimentaalses arenguprogrammis LEVEL UP! , mille eesmärk on arendada noorsootöötajate pädevusi noorte õppimise juhendamisel. Selleks kasutame Noortepassi lähenemist, mis aitab analüüsida, kirjeldada ja näidata noorsootöös õpitut nii osalejatele endile kui ka teistele inimestele.

Noortepass on alates 2007. aastast kasutuses Euroopa Liidu programmis Euroopa Noored ning nüüd ka uues Erasmus+ programmis. Pikemas perspektiivis soovime viia Noortepassi kui mitteformaalse õppimise tööriista väljapoole Erasmus+: Euroopa Noored programmi.


Programm kestab maist 2015 kuni märtsini 2016. Kokku koosneb see 12 koolituspäevast ja praktikast noortega. Praktika maht võib erineda. Prognoosime, et panustad arenguprogrammi kokku umbes 20 päeva. Programm, sh ööbimine ja toitlustus on osalejatele tasuta, sõidukulud on enda kanda. Grupis on kohti 20 inimesele.

Kandideerimine kestab 3. maini.

http://mitteformaalne.ee/koolitusprojektid/arenguprogramm-level-up/ 

Rahvusvahelist pilootprojekti korraldab SA Archimedes Noorteagentuur koostöös Läti bürooSALTO Koolituse ja Koostöö ressursikeskuse ja Euroopa Komisjoniga. 

Tekkis küsimusi, kõhklusi? Võta julgelt ühendust koolitajaga: Uku Visnapuu uku@escu.eevõi  tel. 5 12 16 16

 

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status