fbpx

/ Infonurk / Muu / Noorteühingutele ja noortekogudele suunatud arenguprogramm Arengusprint 2015

Eesti Noorteühenduste Liit kutsub noorteühinguid ja noortekogusid osalema arenguprogrammis Arengusprint 2015, mille eesmärk on tõsta 15 noorteühenduse juhtimiskvaliteeti ja tegutsemisvõimekust.

Ekspertide juhendamisel selgitab iga noorteühendus välja oma organisatsiooni peamised arenguvajadused ja paneb paika edasised tegevused arengukohtade täitmiseks. Lisaks toimub viis koolituspäeva, kus keskendutakse organisatsiooni toimimist ja juhtimist puudutavatele teemadele. Ühenduste juhid saavad endale soovi korral mentori, kellega juhtimisega seotud küsimusi läbi arutada ning kaasatud on eksperdid, kes pakuvad ühendustele individuaalset nõustamist. Arengusprint 2015 kestab juunist detsembrini, täpsem info programmi kohta (sh kandideerimine) avaldatakse ENLi kodulehel www.enl.ee 14. mail, programmi kandideerimine kestab 31. maini.

„Tugevad noorteühendused on võimelised ühiskonnas rohkem kaasa rääkima ning enam kogukonna ja noorte jaoks olulisi tegevusi ja projekte algatama,“ rääkis Eesti Noorteühenduste Liidu projektijuht Kaidi Nurmik. Arenguprogrammi tulemusena on osalejad teadlikud ühenduse juhtimis- ja arendamispõhimõtetest ning on võimelised organisatsiooni jätkusuutlikkust tagama. Osalejatel on ülevaade organisatsiooni praegusest tegevusvõimekusest, suudavad arenguvajadusi täita ja on asunud ühenduse tegevusvõimekust tõstma.

16. mail kl 15.00 toimub Tallinna Ülikoolis ruumis M-134 arenguprogrammi Arengusprint 2015 tutvustav teavitusüritus, kuhu on oodatud kõik huvilised. 

Arengusprint 2015 viiakse ellu Eesti Noorteühenduste Liidu projekti „ENLi liikmete tegevusvõimekuse tõstmine ja parimate praktikate jagamine“ raames. Projekti rahastab EMP toetuste Vabaühenduste Fond Avatud Eesti Fondi vahendusel.

Eesti Noorteühenduste Liit (ENL) on katusorganisatsioon, mis ühendab 61  Eestis tegutsevat noorteühingut. ENLi peamisteks eesmärkideks on pakkuda noorteühendustele eestkostet, kujundada noori toetavat ühiskondlikku arvamust ja seadusandlikku keskkonda, esindada liikmete noortepoliitilisi huve Eestis ja rahvusvahelisel tasandil ning soodustada noorte aktiivset osalust ühiskonnas.

Lisainfo:

Kaidi Nurmik
Projektijuht
Eesti Noorteühenduste Liit
Tel: +372 661 6487
E-post: kaidi@enl.ee

 

 

 

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status