/ SA Eesti Teadusagentuur otsib vabatahtlikke Euroopa noorte teadlaste konkursi korraldamiseks

Eesti Teadusagentuur korraldab koostöös Euroopa Komisjoni ning Haridus- ja Teadusministeeriumiga 22.-27. septembril 2017 Tallinnas Euroopa noorte teadlaste konkurssi. Otsime rõõmsameelseid ja hea inglise keele oskusega vabatahtlikke, kes oleksid siia tulevatele noortele konkursi ajal toeks, aitaksid neil nii Tallinnas kui konkursi programmis orienteeruda ja oleksid abiks konkursi korraldajatele konkursi ajal.

Vabatahtlikele pakume:

  • Erakordset elamust ja kogemust ning uusi kontakte 
  • Praktikalepingut ja kogemust CV-sse
  • Toitlustust ja majutust 21.-27. septembril
  • T-särke ja meeneid
  • koolitust, mis toimub 3. juunil Tallinnas
  • Oktoobri alguses toredat tänupidu
  • Võimalust praktiseerida võõrkeele oskust
  • Katame kõik konkursil ja koolitusel osalemisega seotud transpordikulud

Soovist vabatahtlikuks saada andke palun teada Margit Meiesaarele e-postil margit.meiesaar@etag.ee 1. juuniks! Kirjale lisage palun oma CV ja lühike motivatsioonikiri, mis räägiks teie huvidest ja varasematest kogemustest. Varasemad kogemused pole samas kohustuslikud!

Euroopa noorte teadlaste konkurssi korraldatakse alates 1989. aastast, Eestis toimuv konkurss on järjekorras 29. Eesti õpilased on konkursil osalenud alates 2002. aastast. Konkursile on oodatud 69 riigi õpilaste riiklike teadustööde konkursside parimad. Konkursipäevade jooksul tutvustavad noored  stendiettekannetega oma uurimistööde tulemusi ja neid hindab 20-liikmeline rahvusvaheline žürii, mille paneb kokku Euroopa Komisjon.

24. ja 25. septembril on konkursipaik avatud kõigile huvilistele, kellel on võimalus noorte teadlastega kohtuda ja nende teadustööst rääkida. Ootame rohkearvulist osavõttu Eesti koolidest.

Potentsiaalseid osalejaid on konkursil 69 riigist, reaalselt osaleb ~40 riiki, kokku ligikaudu 250 – 300 osalejat. Igast riigist võib osaleda kuni 3 projekti ja kuni 6 õpilast + 1 saatja, lisaks külalised. Osalejate lõplik arv selgub 2017 suvel.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status