fbpx

/ Infonurk / Muu / Noorteühing Avatud Vabariik kutsub noori rannaseminarile Viinistule 15. juulil

Noorteühing Avatud Vabariik kutsub 17-26-aastaseid noori rannaseminarile Viinistule 15. juulil, mille teemaks on meedia ja infosõjad.

Seminaril arutatakse kommunikatsiooniekspertidega, mis on infosõda ja kuidas seda võita ning propagandaajastul ellu jääda.
Tänapäeva propagandateooria guru Philip Taylor kirjutab raamatus «Mõtte relvad»: «Mis termineid me ka ei kasutaks, me elame propagandaajastul.» Alan D. Campen: «Tulevikus on rahvus, kes ei ole võimeline pidama infosõda, rahvus ilma sõjalise võimekuseta.»

Arutatakse, kui erinevas või sarnases inforuumis elavad inimesed Eestis ning mida on võimalik ette võtta, et tekiks ühine infoväli. Seminari fookuses on suhtlemine ja suhted erineva kultuuritaustaga inimeste vahel ja erinevates sotsiaalsetes keskkondades.

Eesmärgiks on viia kokku eri rahvustest noori, toetamaks nende omavaheliste kontaktide tekkimist ja vähendamaks kultuuridevahelisi barjääre.

Rannaseminari programm:
09:30 Väljasõit Tallinnast
11:00 Tervituskohv Viinistul
11:30 Arutelu ekspertidega: infosõjad ja propaganda – traditsioonilise meedia ning sotsiaalmeedia kontekstis
13:30 Lõuna
14:30 Workshopid: blogindus ja sotsiaalreklaam
17:00 Seminari lõpp, väljasõit Tallinna.

Osalemine seminaril, sh transport Tallinnast ja tagasi on tasuta. Registreerimine on avatud siin

Seminari läbiviimist toetab Integratsiooni Sihtasutus Euroopa Sotsiaalfondi projekti “Eesti ühiskonnas lõimumist toetavad tegevused” vahenditest.

Link uudisele

Lisainfo:
Stanislav Tituško
Noorteühing Avatud Vabariik
+372 5520975
www.or.ee

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status