/ ENLi vabatahtlike meeskond 2018

ENLil on hea meel teile tutvustada 2018. aasta vabatahtlike meeskonda! Kindlasti kohtate neid meie hooajakoolides ning teistel üritustel! Vabatahtlikud aitavad kaasa järgmistes valdkondades: sisukorraldus, meelelahutus, sponsorlus ja meedia. Meil on väga hea meel, et kandideerijaid oli palju (lausa 21!) ning soovime loodud meeskonnale rohkelt uuendusmeelsust ja jõudu!

ENLi vabatahtlike meeskonda kuuluvad 2018. aastal:

Sisukorraldus: Kaisa Saluste, Keidi Kaitsa

Meelelahutus: Ele Laks, Maris Praats

Meedia: Ave-Liis Kivest, Madis U. Teuli

Sponsorlus: Annemari Koller, Triinu Kopelmäe, Jarmo Noorsalu

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status