/ Noored Otsustajad paneeldiskussioonid

Sa mõnd poliitikut oled kohanud? Ei? Meie pakume sulle selle võimaluse! Vähem kui kuu jooksul leiab üle Eesti aset 13 just noortele suunatud paneeldiskussiooni. Paari tunni jooksul saad parema ülevaate, miks on vaja valimisi, mille poolest eristuvad kõik erakonnad, kes need poliitikud on ning mida nad sinu heaks ära lubavad teha.

Vähe sellest, sul on võimalik külastada proovi-valimiskabiini ning kogeda, mis tunne on teha oma esimene julge valik.

Pane end kirja:

28.01 RAKVERE (Lääne-Virumaa)
29.01 VILJANDI (Järva- ja Viljandimaa)
30.01 TARTU (Tartu linn)
31.01 TÕRVA (Võru-, Valga- ja Põlvamaa)
04.02 JÕHVI (Ida-Virumaa)
05.02 MUSTVEE (Jõgeva- ja Tartumaa)
06.02 PÄRNU (Pärnumaa)
07.02 KURESSAARE (Hiiu-, Lääne- ja Saaremaa)
– 14.02 KESKLINN (Tallinna Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita linnaosa)
18.02 VIIMSI (Harju- ja Raplamaa)
20.02 EHTE HUMANITAARGÜMNAASIUM (Tallinna Haabersti, Põhja-Tallinna ja Kristiine linnaosa)
– 28.02 TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOL (Tallinna Mustamäe ja Nõmme linnaosa)

Tule kohale ning ole üks julgetest Noortest Otsustajatest!

Noored Otsustajad on Erasmus+ programmi ning SA Noorteagentuuri toetatud projekt, mille eesmärgiks on pakkuda 16-19-aastastele noortele üle Eesti kaasavat ning harivat kogemust seoses 2019. aasta valimistega. Projekti veab Eesti Noorteühenduste Liit koostöös partneritega.

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status