/ Rajaleidja ja infomess Teeviit kutsuvad noori kirjutama oma tulevikuplaanidest

Rajaleidja ja infomess Teeviit  kuulutavad 15-19-aastatele noortele välja kirjandi- ja esseevõistluse „Minu elu kutse“. Võistlustööks sobib kirjand või essee, mis käsitleb noore arusaama oma tulevikuplaanidest. Täpsemad konkursi tingimused ning võistlustööde üleslaadimise võimaluse leiab SIITTööde esitamise lõpptähtaeg on 3. november 2013.

Parim kirjutaja saab auhinnaks nutitelefoni. Rajaleidja ja Teeviit jagavad üllatuskingitusi ka teistele tublidele kirjutajatele.Autasustamine toimub infomessil Teeviit, mis toimub Eesti näituste messikeskuses 29. – 30. novembril.

Võistlust korraldavad SA Innove karjääri- ja nõustamisteenuste arenduskeskus ning Eesti Noorsootöö Keskus. Võistlus toimub Euroopa Sotsiaalfondi programmist Karjääriteenuste süsteemi arendamine.

Karjääriteenuseid pakutakse üle Eesti Rajaleidja karjäärikeskustes, kõrgkoolide karjääriteenistustes ja töötukassa maakondlikes osakondades. Teenused on kättesaadavad ka üldhariduskoolides ning mitmetes kutseõppeasutustes. Täpsem info karjääriteenuste kohta on leitav SA Innove koduleheküljelt  

Lisainfo:
Maria Ratassepp
SA Innove
maria.ratassepp@innove.ee

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status