/ ESN palub abi uurimisprojektiga

Head ENLi liikmed

Erasmus Student Network vajab teie abi!
Viime rahvusvahelisel tasandil läbi uurimisprojekti STORY, mille lõpptulemusena kogume kokku vahetusprogrammides osalenud ja nii osalemisele mõtlevate kui mitte osalenud noorte arvamused ning teeme ettepanekud Euroopa Komisjonile Erasmus+ programmi edasiarendamiseks.
Selleks palun just sinul leida kuni 5 minutit, et täita noortele mõeldud küsimustik aadressil www.storyproject.eu/questionnaire-students ! 

Võimalusel levita palun seda linki ka teiste organisatsiooni liikmete ja sõprade seas. Küsimustik läheb lukku 15. juunil!
Kõigi küsimustiku täitnud noorte vahel läheb loosi vahvaid auhindu, nende hulgas vähemalt kaks reisipassi InterRailiga reisimiseks ning hostelite ja NewYorkeri voucherid, kokku loositakse välja auhindu enam kui 1300 euro väärtuses.
Lähemalt saab projekti kohta lugeda siit, laikida siin ja lisaküsimustega võib alati ka minu poole pöörduda.
Suur-suur aitäh teile kõigile!
  

Jaanika Saarmets
President of ESN Estonia

www.esn.ee/estonia

\"\"
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status